OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Δεν έχουν τελειωμό τα άπλυτα του καταρρέοντος ζεύγους Κλίντον | Χρυσή Αυγή

Δεν έχουν τελειωμό τα άπλυτα του καταρρέοντος ζεύγους Κλίντον | Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 09:26


Λίγες μόλις ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί σε αυτά που βαραίνουν την Χίλαρι Κλίντον.
 Δεν έχουν τελειωμό τα άπλυτα του καταρρέοντος ζεύγους ΚλίντονΤο περιστατικό αυτή τη φορά έχει σχέση με την δημοσίευση μιάς παλαιότερης έρευνας του FBI, που αφορούσε την αμφιλεγόμενη αμνηστία που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος Μπίλ Κλίντον στον επιχειρηματία Μάρκ Ρίτς.
Ο Αμερικανοβέλγος ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματίας ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε το εμπόριο πετρελαίου. Ο Ριτς κατηγορήθηκε για μια απάτη πετρελαίου στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη μέχρι την απονομή χάριτος από τον Μπίλ Κλίντον, στις 20 Ιανουαρίου 2001, την τελευταία ημέρα της θητείας του, γεγονός που προκάλεσε υπόνοιες ότι ο Ριτς ήταν χρηματοδότης του.
Έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του για φοροδιαφυγή, ο Μαρκ Ριτς διέφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και βρήκε καταφύγιο στην Ελβετία, όπου παρέμεινε μέχρι τον θάνατό του, το 2013. Η πρώην σύζυγος του Ντενίζ είχε υποστηρίξει οικονομικά τους Δημοκρατικούς στις εκλογές και είχε διαθέσει πόρους για τη δημιουργία του Ιδρύματος Κλίντον. Ο σημερινός αρχηγός του FBI Τζέιμς Κόμι είχε καταδιώξει τον Μάρκ Ριτς ως εισαγγελέας στο τέλος της δεκαετίας του ΄80 και τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και είχε πραγματοποιήσει έρευνα για τους αμφιλεγόμενους νόμους αμνηστίας του Μπίλ Κλίντον.
Η ανάρτηση της έκθεσης των 129 σελίδων για την έρευνα Ριτς, που ολοκληρώθηκε το 2005, ανακοινώθηκε μέσω twitter από μια υπηρεσία του FBI που αρχειοθετεί τα έγγραφα που δημοσιεύονται, βάσει του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση τη δεδομένη στιγμή είναι εντελώς συμπτωματική.
Σύμφωνα με τη διαδικασία του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης, αυτά τα έγγραφα κηρύχθηκαν ελεύθερα προς δημοσίευση με αυτόματη διαδικασία, εξηγούν οι αξιωματούχοι του FBI. Την ίδια στιγμή χθες, όπως έγινε γνωστό, τα στελέχη που εργάζονται σε χρηματοοικονομικά γραφεία επενδύσεων έχουν συνεισφέρει δωρεές άνω των 56.000.000 δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.
Ο πανικός που επικρατεί  στο  επιτελείο της Κλίντον είναι έκδηλος, καθώς βλέπουν ότι όσο πλησιάζει η 8η Νοεμβρίου, τόσο περισσότερο ο Ντόναλντ Τράμπ αποκτά μία αύρα νίκης για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-skandalo-sthn-dhmosiothta-gia-thn-klinton.-opoia-petra-kai-na-an-shkwse#ixzz4P2IjO9IN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου