OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών: Βιασμός νεαρής γυναίκας στην Λαμία - Απόπειρα βιασμού στο Φάληρο! | Χρυσή Αυγή

Σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών: Βιασμός νεαρής γυναίκας στην Λαμία - Απόπειρα βιασμού στο Φάληρο! | Χρυσή Αυγή
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 - 18:32 47
Σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών: Βιασμός νεαρής γυναίκας στην Λαμία - Απόπειρα βιασμού στο Φάληρο!
Σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών: Βιασμός νεαρής γυναίκας στην Λαμία - Απόπειρα βιασμού στο Φάληρο!
Δυστυχώς τα χειρότερα για την Πατρίδα μας από τις ορδές των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών είναι ήδη εδώ! Οι σεξουαλικές επιθέσεις που είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στον "πολιτισμό" των λαθρομεταναστών, όπως αποδείχθηκε στην Γερμανία, την Αυστρία και την Σουηδία, ήρθαν και στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι χθες σε ερημική τοποθεσία στη δυτική Φθιώτιδα. Ένας 45χρονος Λαμιώτης πήγε σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και πήρε μια φίλη του για να πάνε μια βόλτα. Το ζευγάρι πήγε σε ερημική τοποθεσία σε ένα χωματόδρομο ανάμεσα στη Μεσοποταμία και το Καστρί.
Μετά από 20 λεπτά περίπου ο 45χρονος άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα. Ανοίγοντας την πλαϊνή πόρτα του αυτοκινήτου βρέθηκε μπροστά σε τρεις άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων τον απειλούσε με μαχαίρι.

Οι δυο προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 45χρονο Λαμιώτη, αλλά εκείνος κατάφερε να ξεφύγει. Οι τρεις άγνωστοι πήραν την κοπέλα από το αυτοκίνητο και πήγαν πιο πέρα όπου ο ένας από αυτούς την βίασε, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς.
Στη συνέχεια την παράτησαν εκεί και έφυγαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού πρόκειται για αλλοδαπούς, χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν ποιας υπηκοότητας.
Την ίδια στιγμή σεξουαλική επίθεση περιέγραψε η υποψήφια βουλευτής των Ανέλ, Όλγα Γιάννη. Όπως διηγήθηκε η ίδια στην εφημερίδα «Espresso», το απόγευμα του Σαββάτου το στέλεχος των Ανέλ, ενώ κατευθυνόταν προς το ΣΕΦ για να παρευρεθεί στο συνέδριο του κόμματος, όταν την περικύκλωσαν εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και προσπάθησαν να τη βιάσουν.
«Δεν ήξερα πόσο διαρκεί το περπάτημα σε αυτή τη διάβαση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα εκεί. Είδα εννέα άνδρες, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, που άρχισαν να μου κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Όλοι είχαν ύψος περίπου 1,65, μελαψοί, φορούσαν δερμάτινα μπουφάν και μαύρο τζιν», περιγράφει η Όλγα Γιάννη.
Σύμφωνα με την υποψήφια βουλευτή των ΑΝΕΛ, την έσωσε η σκέψη να πετάξει το πορτοφόλι της πίσω για να τους αποσπάσει την προσοχή. «Μόλις το πέταξα άρχισα να τρέχω. Πήγα στο ΣΕΦ με σκισμένη ζακέτα χωρίς ζώνη και το παντελόνι μου δεν είχε κουμπί καθώς με τραβούσαν από τη μέση. Ένιωσα φόβο σε κάθε άγγιγμά τους. Ο ένας με έπιανε από τη ζακέτα, ο άλλος από το πρόσωπο. Μετά ένιωσα ένα χέρι και στη μέση μου, στο παντελόνι. Ήταν θάνατος για μένα. Έτρεξα στο στάδιο και έτρεμα όλη την ώρα», λέει.
Αυτή είναι η Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων, ένα ξέφραγο αμπέλι εγκληματιών λαθρομεταναστών όπως την κατάντησε η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anejelegkth-egklhmatikothta-lathrometanastwn-biasmos-nearhs-gunaikas-sthn-l#ixzz4Q6lRtqBF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου