OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η βασιλική δικτατορία της Σαουδικής Αραβίας δώρισε πολλά εκατομμύρια στην οικογένεια Κλίντον | Χρυσή Αυγή

Η βασιλική δικτατορία της Σαουδικής Αραβίας δώρισε πολλά εκατομμύρια στην οικογένεια Κλίντον | Χρυσή ΑυγήΚυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 12:22

      2
Η βασιλική δικτατορία της Σαουδικής Αραβίας δώρισε πολλά εκατομμύρια στην οικογένεια Κλίντον
Ως γνωστόν η εγκληματική οργάνωση Μουσουλμανική Αδελφότητα και το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτήθηκαν και εξακολουθούν να χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία. Επίσης είναι τοις πάσι γνωστό ότι πολλά από τα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα και άλλων συναφών τρομοκρατικών οργανώσεων ήταν και είναι σαουδάραβες πολίτες, όπως π.χ. ο Μπιν Λάντεν ο οποίος ήταν μέλος της βασιλικής οικογενείας.


Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας δώρισε στο Ίδρυμα Κλίντον (Clinton Foundation) πολλά εκατομμύρια. Παρεμπιπτόντως σας πληροφορούμε ότι πρόκειται περί του ιδρύματος στο οποίο έχουν κληθεί ως ομιλητές οι δυο μνημονιακοί πρωθυπουργοί Παπανδρέου και Τσίπρας, ενώ πολλά μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου κομπορρημονούν για τις άριστες σχέσεις τους με το εν λόγω ίδρυμα.  Όπως παραδέχεται και το ίδιο το Ίδρυμα έως το έτος 2014 το Ριάντ δώρισε 25 εκατομμύρια, ενώ μετά το 2014 και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον έπαψαν να ανακοινώνονται στοιχεία και δεν υπάρχουν λογιστικές καταχωρήσεις για εμβάσματα από την Σαουδική Αραβία.
Προφανώς και έχει επιλεγεί άλλη οδός χρηματοδότησης του Ιδρύματος από την Σαουδική Αραβία, χρηματοδοτική ροή η οποία να μην εμπίπτει στις διατάξεις του αμερικανικού νόμου για την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ. Όμως το χρονικό διάστημα που η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ετησίως εισέρεαν στα ταμεία του Clinton Foundation εκατομμύρια, για άγνωστες  μέχρι στιγμής μελέτες ή σκοπούς του ιδρύματος.
Δεν είναι μόνο η Σαουδική Αραβία στον κατάλογο των δωρητών του Clinton Foundation. Και άλλες βασιλικές δικτατορίες του Αραβικού Κόλπου έχουν φροντίσει για δωρεές, όπως το Κατάρ, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι γιατί τα αραβικά εμιράτα να κάνουν δωρεές στο Ίδρυμα Κλίντον, ενώ υπάρχουν εκατοντάδες άλλα ανθρωπιστικά ιδρύματα τα οποία θα μπορούσαν να βοηθηθούν από τις βασιλικές οικογένειες, ιδρύματα που θα ηδύναντο να απαλύνουν τον πόνο και την φτώχεια εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών ανά τον κόσμο.
Προφανώς και οι δωρεές έγιναν με το σκεπτικό της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Ένα δεύτερο κίνητρο ήταν οι προμήθειες όπλων και οπλικών συστημάτων προς όλες τις βασιλικές δικτατορίες του Κόλπου που διευκόλυνε η Χίλαρι ως υπουργός Εξωτερικών. Εισηγήσεις δηλαδή προς το Κογκρέσο περί της απαραίτητης αναγκαιότητας προμήθειας αμερικανικών όπλων προς εξυπηρέτηση  των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή και διευκολύνοντας ταυτόχρονα το Ριάντ και τις άλλες μοναρχίες στην εξουδετέρωση εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών. Μέρος αυτών των όπλων βρίσκεται στα χέρια των τζιχαντιστών, όπως φορητοί αντιαεροπορικοί και αντιαρματικοί πύραυλοι, ενώ πολλά άλλα αμερικανικά οπλικά συστήματα χρησιμοποιούν οι σαουδικές ένοπλες δυνάμεις στον ακήρυχτο πόλεμο κατά της Υεμένης, διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αυτά είναι τα έργα και ημέρες της Χίλαρι ως υπουργού Εξωτερικών και του συζύγου της Μπιλ ως προέδρου του Clinton Foundation. Ας αναλογιστούμε τι θα μπορούσαν να πράξουν αυτοί οι δυο αν και εφόσον εκλεγεί η κα. Κλίντον πρόεδρος των ΗΠΑ.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-basilikh-diktatoria-ths-saoudikhs-arabias-dwrise-polla-ekatommuria-sthn-o#ixzz4PDvUO33e

1 σχόλιο: