OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ιδού το παρακράτος! Κόκκινα σκυλιά: Μας επιτέθηκαν τα ΜΑΤ χωρίς να το προβλέπει το σχέδιο! | Χρυσή Αυγή

Ιδού το παρακράτος! Κόκκινα σκυλιά: Μας επιτέθηκαν τα ΜΑΤ χωρίς να το προβλέπει το σχέδιο! | Χρυσή Αυγή





Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 00:27


Μετά την
 Ξάνθη, σειρά για παρακρατική δράση έχει σήμερα η Κομοτηνή, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Αλλά, κάτι δεν πήγε καλά και τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στα συντρόφια χωρίς να τα… ειδοποιήσουν πρωτύτερα!!!
Προφανώς, εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή υπήρξε ασυνεννοησία ή η συγκεκριμένη διμοιρία των ΜΑΤ έκανε του κεφαλιού της και δεν ακολούθησε τις «εντολές άνωθεν»!
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου, έσπευσαν να εκφράσουν τα… παράπονά τους προς τα μεγάλα αφεντικά, μέσω της γνωστής ιστοσελίδας των μισθοφόρων του Σόρος.
Ιδού μια ακόμα απόδειξη για τον παρακρατικό ρόλο που παίζουν οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές»:    
"Ενημέρωση από Κομοτηνή
Πριν λίγα λέπτα και χωρίς καν να δοθεί δευτερόλεπτο συνεννόησης έγινε πέσιμο από διμοιρία των ΜΑΤ στο μπλοκ που βρισκόταν κάτω από τα γραφεία των ναζι. Έγινε χρήση αρκετών δακρυγόνων και κρότου λάμψης. Το σώμα της συγκέντρωσης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο συντριβάνι της πλατείας.
Χρειάζεται κόσμος για να στηρίξει.ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ."




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-to-parakratos-kokkina-skulia-mas-epitethhkan-ta-mat-chwris-na-to-probl#ixzz4PGpeoxBx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου