OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ο Μουζάλας επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών μέσα στα κύματα των λαθρομεταναστών! | Χρυσή Αυγή

Ο Μουζάλας επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών μέσα στα κύματα των λαθρομεταναστών! | Χρυσή ΑυγήΚυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 18:17 48
Ο Μουζάλας επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών μέσα στα κύματα των λαθρομεταναστών!Ο Μουζάλας επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών μέσα στα κύματα των λαθρομεταναστών!
Εδώ και πάρα πολύ καιρό η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε την κυβέρνηση και τον Ελληνικό Λαό ότι εντός των «προσφυγικών», όπως τις ονοματίζανε, ροών κρύβονται στυγεροί εγκληματίες και τζιχαντιστές.
ότε το υπουργείο ΠΡΟΠΟ και όλες οι πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» διαβεβαίωναν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πραγματικό και καλούσαν τους Έλληνες να καλοδεχτούν τους λαθρομετανάστες.
Τελικώς, επιβεβαιωθήκαμε για μία ακόμη φορά, αφού ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στο κανάλι «Ε», είπε: «μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα Τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό».
Κοινώς, έχουμε για πρώτη φορά την δημόσια παραδοχή από μέλος της κυβερνήσεως ότι
υπάρχει ευθύνη της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων για τις εκατόμβες των νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Επιπλέον αυτού υπάρχει ανοιχτή παραδοχή για την επικινδυνότητα των πολιτικών αποφάσεων της κυβερνήσεως (με το χειροκρότημα της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας) να ενταχθούν στα σχολεία και τις γειτονιές των Ελλήνων «πρόσφυγες», εντός των πληθυσμών των οποίων υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία και τζιχαντιστές.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mouzalas-epibebaiwnei-thn-chrush-augh-ejarthrwsame-2-kuklwmata-tzichantis#ixzz4PvDVOdDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου