OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

MKO, λαθρομετανάστες και Σύριζα εναντίον των νόμιμων απελάσεων: Πραγματοποίησαν και πορεία στο Λιμάνι της Μυτιλήνης

MKO, λαθρομετανάστες και Σύριζα εναντίον των νόμιμων απελάσεων: Πραγματοποίησαν και πορεία στο Λιμάνι της ΜυτιλήνηςΔευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 - 15:30

      18
MKO, λαθρομετανάστες και Σύριζα εναντίον των νόμιμων απελάσεων: Πραγματοποίησαν και πορεία στο Λιμάνι της Μυτιλήνης
Πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν περίπου 100 λαθρομετανάστες. Οι λαθρομετανάστες κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα και διέκοψαν πολλές φορές την κυκλοφορία στην περιοχή του λιμανιού της Μυτιλήνης με την τακτική της καθιστικής διαμαρτυρίας στο οδόστρωμα.   Η αναστάτωση που προκάλεσαν οφείλονταν στην έντονη δυσαρέσκεια για τον εγκλωβισμό τους στη Λέσβο, δηλαδή την ακύρωση της προώθησης τους προς την Ελληνική ενδοχώρα.
Βέβαια το σημαντικότερο σημείο στα αίτια των διαμαρτυριών των λαθρομεταναστών ήταν η έντονη αντίθεση τους  για απελάσεις τους πίσω στην Τουρκία. Και αυτό το σημείο δεν είναι τυχαίο. Αποδεικνύεται πια φανερά το σχέδιο του λαθρεποικισμού της Ελλάδος με την έντονη επιθυμία των λαθρομεταναστών να παραμείνουν στην Ελλάδα και να απορρίπτουν ρητά και εξακολουθητικά οποιαδήποτε πράξη απελάσεως τους πίσω στην Τουρκία.
Με μεγάλη αμφιβολία αντιμετωπίζουμε το επιχείρημα ότι οι λαθρομετανάστες θέλουν να περάσουν απλά διαμέσου της Ελλάδος στην Ευρώπη. Αφού ενώ τα σύνορα της Ελλάδος είναι αυτή την στιγμή ορθάνοιχτα, η περαιτέρω ελεύθερη διάβαση προς τις γειτονικές χώρες έχει κλείσει ερμητικά ακόμη και με την βοήθεια του στρατού τους.  
Και αυτή η καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων που έχει αρχίσει επί Σαμαρά, συνεχίζεται πιστά ως σήμερα με την φανερή αρωγή του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης παρατηρούμε στο βίντεο της διαμαρτυρίας, που είναι αδιάψευστο πειστήριο, ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο στρατευμένοι υποκινητές της διαδήλωσης οι οποίοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Η απόκρυψη της ταυτότητας ανέκαθεν παραπέμπει σε οργανωμένα σχέδια πλήρους ανατροπής της έννομης τάξης και αυτή τη φορά το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν πρώτα οι Έλληνες κάτοικοι της Λέσβου με την καταστροφή της περιουσίας τους και ίσως και της ζωής τους και μετά ολόκληρη η Ελλάδα.
Επιπροσθέτως το πολιτικό μας σχόλιο είναι ότι ο Ερντογάν περίμενε υπομονετικά
ώσπου να διογκωθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα σε μεγάλη αναλογία προς τον Ελληνικό πληθυσμό για να μπορέσει να εξαγγείλει καθαρά τις επιθετικές διαθέσεις του με κανονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Επίσης μας κάνει τεράστια αλγεινή εντύπωση η γερμανική κυβέρνηση μέσω των δηλώσεων του εκπροσώπου τύπου του υπουργείου εξωτερικών,
Μάρτιν Σέφερ.  Ο Σέφερ μας δήλωσε ότι η Γερμανία δεν παίρνει το μέρος κανενός και άρα η Ελλάδα βρίσκεται αποκομμένη μέσα στην "Ενωμένη Ευρώπη" στην κήρυξη πολέμου που επιθυμεί να διαξάγει η Τουρκία σε ένα μέλος κράτος. Ποιό το όφελος πια να ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Πρέπει πια να κατανοήσουμε όλοι οι Έλληνες ότι οι λαθρομετανάστες είναι κανονικός στρατός κατοχής σύμφωνα με όλες τις αρχές του ασύμμετρου πολέμου. Και μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή θα μπορέσει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την καταστροφή που έχει ήδη αρχίσει.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mko-lathrometanastes-kai-suriza-enantion-twn-nomimwn-apelasewn-pragmatopoih#ixzz4M246iPqP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου