OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ HOTSPOTS ΓΙΑ ΝΑ… ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

25/10/2016


kammenos_spray_332
Γράφει ο Αντίοχος
Η περίπτωση των ψεκασμένων έχει δύο… όψεις, μία τραγική και μία κωμική. Διότι, απ’ τη μια συμμετέχουν σε μια συγκυβέρνηση που έχει στηθεί στα… τέσσερα μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους και ταράζει στην φτώχεια, την πείνα και την ανεργία τους Έλληνες κι απ’ την άλλη… ψυχαγωγούν τους Έλληνες, καθότι συνιστούν τον ορισμό της γελοιότητας. Δηλαδή, είναι και επικίνδυνοι, αλλά και γελοίοι! 
Παραλήρημα ψεκασμένων: πακιστανοί... φασίστες προκαλούν επεισόδια, για να αβαντάρουν την Χρυσή Αυγή!Μια… συνταρακτική αποκάλυψη, λοιπόν, για τα συνεχή επεισόδια που προκαλούνται τελευταίως στα hotspots του Ελλαδιστάν, κάνει το διαδικτυακό όργανο των ψεκασμένων! Και πιο συγκεκριμένα, ότι τα προκαλούν σκοπίμως  Πακιστανοί – Μπαγκλαντεσιανοί… φασίστες, για να… αβαντάρουν τους Έλληνες… νεοναζί – της Χρυσής Αυγής εννοείται. Προτείνει δε τον εγκλεισμό τους σε… κάτεργα. Διαβάστε για να γελάσετε λιγάκι, αλλά –χωρίς να θέλουμε να σας τη… σπάσουμε- αναλογιστείτε κιόλας τι ΝΟΥΜΕΡΑ κυβερνούν την Ελλάδα μας:
«Στα κάτεργα τώρα οι ισλαμοφασιστες της Μόριας, αβανταδόροι των νεοναζί.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ… ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
 Η κυβέρνηση λοιπόν οφείλει άμεσα να προστατεύσει την ζωές των προσφύγων αλλά και την ελληνική κοινωνία από τους ισλαμοφασίστες. Η μόνη λύση είναι φυλακή υψίστης ασφαλείας στην οποία θα οδηγούνται αμέσως κατά την παράνομη άφιξη του στην Ελλάδα».
(ΥΓ): Ψεκάστε τους παλιάτσους με… ηλιθιοκτόνο, να ησυχάσουμε!


Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου