OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Σε τροχιά σύγκρουσης με την κοινωνία η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ: Με το έτσι θέλω τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά Σχολεία από σήμερα παρά τις σφοδρές αντιδράσεις

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  Σε τροχιά σύγκρουσης με την κοινωνία η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ: Με το έτσι θέλω τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά Σχολεία από σήμερα παρά τις σφοδρές αντιδράσειςΔευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 - 12:33


Τον τελευταίο καιρό αναπτύχθηκε των κίνημα των «Ωραιόκαστρων», το οποίο επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκφράζοντας την βούληση των Ελλήνων Γονέων να προστατεύσουν την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών τους, αρνούμενοι να δεχτούν στις ίδιες τάξεις τους ανήλικους (εντός ή εκτός εισαγωγικών) λαθρομετανάστες.
Σε τροχιά σύγκρουσης με την κοινωνία η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ: Με το έτσι θέλω τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά Σχολεία από σήμερα παρά τις σφοδρές αντιδράσεις
Το Κίνημα αυτό εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα με τις αντιδράσεις των γονέων να φτάνουν μέχρι του σημείου να προαναγγείλουν κινητοποιήσεις και να βάλουν λουκέτο στα σχολεία.
Εμπρός σε αυτό το κίνημα και την σφοδρή αντίδραση της πλειοψηφίας της Ελληνικής Κοινωνίας, ο Φίλης και η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προτάσσει ένα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και έτσι σήμερα θα αρχίσει η με το στανιό εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στα σχολεία των ελληνόπαιδων.
Ο Φίλης αγνοόντας τα Κινήματα των Γονέων και κυρίως τις δίκαιες ανησυχίες τους περί του μη εμβολιασμού των λαθρομεταναστών και του κινδύνου εξαπλώσεως (στα παιδιά τους) ασθενειών προ πολλού ξεχασμένων στην Ελλάδα, είπε ότι το «πρόγραμμα» θα ξεκινήσει άμεσα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ήπειρο και θα επεκταθεί εντός του μηνός στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Χαρακτήρισε δε την πλειοψηφία των γονέων ως «εξαιρετικά μειοψηφικές καταστάσεις», φράση
που προφανώς αντίκειται σε οποιαδήποτε λογική. Μιλά εκ του ασφαλούς, βεβαίως, ο Φίλης αφού τα παιδιά των συριζαίων, με πρώτο τον Τσίπρα, πάνε σε ιδιωτικά και πανάκριβα σχολεία.

Αν θέλει ο Φίλης να επιδείξει ανθρωπισμό, ας θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά του Τσίπρα και των υπολοίπων συριζαίων πρώτα. Ας αναγκάσει τα ιδιωτικά σχολεία να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες και όλα τα παρελκόμενα της παρουσίας τους στις σχολικές αίθουσες. Ιδού η Ρόδος!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-trochia-sugkroushs-me-thn-koinwnia-h-kubernhsh-suriza-anel-me-to-etsi-th#ixzz4MhFzW3vj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου