OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Δυναμική απάντηση από εκατοντάδες Έλληνες: “ΟΧΙ τζαμί στον Βοτανικό” - Φωτορεπορτάζ

Δυναμική απάντηση από εκατοντάδες Έλληνες: “ΟΧΙ τζαμί στον Βοτανικό” - Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 - 16:55Δυναμική απάντηση από εκατοντάδες Έλληνες: “ΟΧΙ τζαμί στον Βοτανικό” - Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Βοτανικό για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην σχεδιαζόμενη ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή.


Παρά την αστυνομοκρατία, τις μεθοδεύσεις και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις οι Έλληνες κάτοικοι του Βοτανικού και των γύρω περιοχών έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην ανθελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" που ψηφίζουν νόμους για την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται σθεναρά και εμπράκτως στο πλευρό των αντιστεκόμενων Ελλήνων, όπως τόνισαν και οι βουλευτές του κόμματος που έλαβαν τον λόγο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Ιωάννης Λαγός.
Οι Συναγωνιστές βουλευτές καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι τους ζήτησαν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον Αγώνα.
Ο εκπρόσωπος των επιτροπών κατοίκων ενάντια στην ισλαμοποίηση, ο εκπρόσωπος των κατοίκων Βοτανικού και ο εκπρόσωπος των κατοίκων Κολωνού ευχαρίστησαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο για την στήριξή του, τονίζοντας πως θα κάνουν το παν για να μην ανεγερθεί τέμενος στην σκιά της Ακρόπολης.
Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος έδωσε και το σύνθημα του Αγώνα: Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα!
Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-apanthsh-apo-ekatontades-ellhnes-ochi-tzami-ston-botaniko-fwtorepo#ixzz4NpY35yfq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου