OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Οι Εθνικιστές τίμησαν τους Έλληνες που μαρτύρησαν και δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές στην Τρύπα του Φενεού Κορινθίας

Οι Εθνικιστές τίμησαν τους Έλληνες που μαρτύρησαν και δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές στην Τρύπα του Φενεού Κορινθίας



Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016 - 13:20


Το Σάββατο 08.10.2016 η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων τίμησε στον Φενεό Κορινθίας την μνήμη των 3.500 σφαγιασθέντων Ελλήνων (την περίοδο Ιούλιος 1943 έως Ιούλιος 1944) από τους κομμουνιστοσυμμορίτες.
Αρχικά οι Συναγωνιστές μετέβησαν στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου, πλησίον της λίμνης Δόξα, η οποία καταλήφθηκε τον Μάιο του 1943 από τους συμμορίτες και κατέστη ο τόπος φρικτών βασανιστηρίων  χιλιάδων «αντιδραστικών» κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Εκεί οι Συναγωνιστές, αφού παρακολούθησαν ενημέρωση και ξενάγηση από τον υπεύθυνο της Μονής, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των αθώων θυμάτων στην αυλή της Μονής και αποχώρησαν συντεταγμένοι, δεχόμενοι την θερμή αποδοχή των παρευρισκομένων επισκεπτών.
Ακολούθως οι Συναγωνιστές, ύστερα από πορεία έξι χιλιομέτρων σε δύσβατο δρόμο στο όρος Κακοβούνι, μετέβησαν στο Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων, όπου είναι γραμμένα τα ονόματα των αγρίως δολοφονηθέντων αμάχων, εντός του οποίου έψαλλαν άπαντες τη νεκρώσιμη ακολουθία.


Κατόπιν έγινε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Χρυσής Αυγής από τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο στον παρακείμενο ομαδικό τάφο των οστών, μέρους  των δολοφονηθέντων.
Στην συνέχεια οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος.
Στο τέλος, μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, μετέβησαν από το δύσβατο μονοπάτι που εσύροντο οι αθώοι πολίτες στον τόπο δολοφονίας τους, στην Τρύπα του Φενεού. Εκεί τα θύματα ερρίπτοντο ημιθανή και πέθαιναν με φρικτό τρόπο.
Οι Συναγωνιστές αποχώρησαν συγκλονισμένοι, διαπιστώνοντας ότι πουθενά (στην Μονή, στο παρεκκλήσι, στον ομαδικό τάφο ή στην Τρύπα) δεν υπάρχει μία επιγραφή για το τι συνέβη στα μέρη αυτά. Αυτή την εντελώς απαράδεκτη κατάσταση μόνο μία Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να τη διορθώσει


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ethnikistes-timhsan-tous-ellhnes-pou-marturhsan-kai-dolofonhthhkan-#ixzz4MbdDg14O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου