OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Λουκέτο σε παράνομες δομές τουρκικής προπαγάνδας στην Ξάνθη μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής

Λουκέτο σε παράνομες δομές τουρκικής προπαγάνδας στην Ξάνθη μετά από παρέμβαση της Χρυσής ΑυγήςΣάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 - 14:55

      31
Λουκέτο σε παράνομες δομές τουρκικής προπαγάνδας στην Ξάνθη μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής
Τέλος στο όργιο παρανομίας του τουρκικού επεκτατισμού και της προπαγάνδας, το οποίο υφίσταται στην Ελληνική Θράκη με την ανοχή (αν όχι και την παρότρυνση) των «αρχών», βάζει η Χρυσή Αυγή, μέσω των συνεχιζόμενων παρεμβάσεων του Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού, με ερωτήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και με μηνύσεις κατά των ντόπιων τουρκοπρακτόρων.
Μετά το κλείσιμο των παράνομων νηπιαγωγείων στην Κομοτηνή δύο τουρκικοί παράνομοι παιδικοί σταθμοί έκλεισαν και στην Ξάνθη.
Αυτά τα παράνομα οικοτροφεία που υπάρχουν στο νομό της Ξάνθης αποτελούν όχημα για τον βαθύτερο εκτουρκισμό των Πομάκων και έχουν χρηματοδοτηθεί από τουρκικά θρησκευτικά τάγματα.
Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός με συνεχείς και επίμονες ερωτήσεις του για τις παράνομες αυτές δομές στην Ξάνθη εξανάγκασε τον κρατικό μηχανισμό να κινητοποιηθεί με επίσκεψη κι έλεγχο από τον εισαγγελέα στα παράνομα οικοτροφεία των χωριών Γλαύκης και Πάχνης, όπου διαπιστώθηκε ότι φιλοξενούσαν παιδιά χωρίς να υπάρχει άδεια λειτουργίας και να πληρούνται οι προϋποθέσεις και οι προδιαγραφές λειτουργίας τους ως παιδικών σταθμών, όπως αναφέρει η εφημερίδα ''ΕΜΠΡΟΣ'' Ξάνθης.
Τα "νηπιαγωγεία" αυτά λειτουργούν ως φυτώρια νέων τουρκοπρακτόρων, όπου γίνεται τουρκική προπαγάνδα.
Όπως διαβάζουμε στην συγκεκριμένη εφημερίδα, ταράχτηκαν οι τουρκοπράκτορες του «συλλόγου επιστημόνων μειονότητας Δυτικής Θράκης», όπου με ανακοίνωση τους διαμαρτύρονται εντόνως που τους χαλάσαμε τα σχέδια, διότι τα παράνομα νηπιαγωγεία λειτουργούσαν υπό την αιγίδα τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατατέθηκε μήνυση στον «Πρόεδρο» του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας» για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό και εξετάζεται ο φάκελος της υπόθεσης προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος στην όλη ιστορία.
Νιώθουμε ιδιαιτέρως υπερήφανοι ως Έλληνες Εθνικιστές που άρχισε επιτέλους το ξήλωμα του τουρκικού κατεστημένου στην Θράκη, μέσω της Εθνικιστικής πολιτικής που ασκεί η Χρυσή Αυγή.


Οι τούρκοι βρίσκουν για πρώτη φορά αντίσταση στα σχέδιά τους και είναι απολύτως βέβαιο ότι οι συνεχείς αποκαλύψεις της αντεθνικής δράσεως των πρακτόρων τους θα οδηγήσει μέχρι το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου, το οποίο δεν επιτελεί τον ρόλο που προορίζεται για ένα προξενείο, αλλά αντιθέτως λειτουργεί ως ορμητήριο πρακτόρων τουρκισμού και στρατηγείο τηα όλης προσπάθειας απόσχισης εθνικού εδάφους.
Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης
Σας παραθέτουμε τις ερωτήσεις που κατέθεσε σχετικώς ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ «Παράνομα νηπιαγωγεία και οικοτροφεία στην Ξάνθη»
Στη Δυτική Θράκη παρατηρείται έντονη αυτονομιστική προπαγάνδα με μαύρο χρήμα που αφειδώς εισρέει από την Τουρκία δημιουργώντας δαιδαλώδες σύστημα παρανομίας ενώ γίνεται απόπειρα εκτουρκισμού των Πομάκων με παράνομα οικοτροφεία σε Ξάνθη. Με χρήματα «άγνωστης» πηγής αγοράστηκαν κατοικίες και γίνεται προπαγάνδα σε Πομακόπαιδα ενώ έχουν δημιουργηθεί παράνομα οικοτροφεία όπου μετά το σχολείο πραγματοποιούνται μαθήματα «κουράν-κουρσού». Παραδείγματα πολλά, όπως το οικοτροφείο της οδού Στενημάχου που χρηματοδοτείται από το θρησκευτικό τάγμα «Σουλεϊμαντζή», το παράνομο οικοτροφείο στη συνοικία Σαμακώβ με χρήματα από το θρησκευτικό τάγμα «Ναζιμπεντί» δραστηριοποιούμενο σε Τουρκία και Αραβικές χώρες από το ίδρυμα του «Φετουλάχ Γκιουλέν», όπου εκεί μεταφέρονται μικρά παιδιά Πομάκων και διενεργείται προπαγάνδα με σκοπό την μετατροπή τους σε αυριανούς «ταλιμπάν» ενώ ο δάσκαλος από τη Μύκη πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο!
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
  • Οι εν λόγω δημοσιευθείσες πληροφορίες απασχολούν τη κυβέρνηση και πως έχει αντιδράσει;
  • Σε ποιες ενέργειες προέβη το υπουργείο ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες εκπαίδευσης στα σχολεία της Ξάνθης και να καταστούν ελκυστικότερα στα Πομακόπαιδα;
Αθήνα, 27/05/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: «Παράνομα νηπιαγωγεία και οικοτροφεία στην Ξάνθη»
Στη Δυτική Θράκη παρατηρείται έντονη αυτονομιστική προπαγάνδα με μαύρο χρήμα, που αφειδώς εισρέει από την Τουρκία, δημιουργώντας δαιδαλώδες σύστημα παρανομίας, ενώ γίνεται απόπειρα εκτουρκισμού των Πομάκων με παράνομα οικοτροφεία στην Ξάνθη. Με χρήματα «άγνωστης» πηγής αγοράστηκαν κατοικίες και γίνεται προπαγάνδα σε Πομακόπαιδα, ενώ έχουν δημιουργηθεί παράνομα οικοτροφεία, όπου μετά το σχολείο πραγματοποιούνται μαθήματα «κουράν-κουρσού». Παραδείγματα πολλά, όπως το οικοτροφείο της οδού Στενημάχου, που χρηματοδοτείται από το θρησκευτικό τάγμα «Σουλεϊμαντζή», το παράνομο οικοτροφείο στη συνοικία Σαμακώβ, με χρήματα από το θρησκευτικό τάγμα «Ναζιμπεντί» δραστηριοποιούμενο σε Τουρκία και Αραβικές χώρες από το ίδρυμα του «Φετουλάχ Γκιουλέν», όπου εκεί μεταφέρονται μικρά παιδιά Πομάκων και διενεργείται προπαγάνδα με σκοπό την μετατροπή τους σε αυριανούς «ταλιμπάν», ενώ ο δάσκαλος από τη Μύκη πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο!
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Οι εν λόγω δημοσιευθείσες πληροφορίες απασχολούν την κυβέρνηση και πώς έχει αντιδράσει;
2) Σε ποιες ενέργειες προέβη το υπουργείο ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες εκπαίδευσης στα σχολεία της Ξάνθης και να καταστούν ελκυστικότερα στα Πομακόπαιδα;
Αθήνα, 28/07/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Το πόσο καίριες και αποτελεσματικές είναι οι ερωτήσεις του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Χρυσής Αυγής δείχνει τους λόγους που οδηγούν κάποιους να αποφεύγουν την απάντηση αυτών των ερωτήσεων με το πρόσχημα ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή είναι "εγκληματική οργάνωση". Ο μόνος λόγος που δεν απαντάνε στις ερωτήσεις μας είναι επειδή αναδεικνύουν την αλήθεια και τους χαλάνε τα σχέδια.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/louketo-se-paranomes-domes-tourkikhs-propagandas-sthn-janthh-meta-apo-parem#ixzz4MUoADsNa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου