OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Βουλιάζουν τα νησιά από λαθρομετανάστες - Τρέμουν οι συριζαίοι την λαϊκή οργή!

Βουλιάζουν τα νησιά από λαθρομετανάστες - Τρέμουν οι συριζαίοι την λαϊκή οργή!



Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 - 21:30

         
Βουλιάζουν τα νησιά από λαθρομετανάστες - Τρέμουν οι συριζαίοι την λαϊκή οργή!
Μονάχα στη Λέσβο τα «πειραγμένα» επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για σχεδόν 6.000 λαθρομετανάστες!
Δεν φτάνει το γεγονός ότι στην Ελλάδα φιλοξενούνται εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, χωρίς να διαφαίνεται η οποιαδήποτε ελπίδα αποσυμφόρησης, φτάνουν καθημερινώς ολοένα και περισσότερες καραβιές γεμάτες με λαθρομετανάστες.
Στην Λέσβο παρότι οι υπάρχουσες δομές μπορούν να φιλοξενήσουν το πολύ 3500 λαθρομετανάστες, στο νησί υπάρχουν 5871, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, δηλαδή πάνω από 6-7 χιλιάδες στην πραγματικότητα. Πέραν αυτών, από το πρωί έχουν φτάσει άλλοι 50 και αναμένονται ακόμα περισσότεροι εντός της ημέρας.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και οι κάτοικοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν και το σχέδιο των συριζαίων και τον εμπαιγμό που τους επιφυλλάσει η κυβέρνηση. Έτσι δεν είναι μόνο οι συνεχείς διαδηλώσεις των κατοίκων είναι και οι επιστολές διαμαρτυρίας των φορέων που πληθαίνουν, δημιουργώντας ένα τρομερά δυσάρεστο κλίμα για την κυβέρνηση.
Έτσι, μόλις το... hang over από το χθεσινό πάρτυ στου Μαξίμου πέρασε, διοργανώθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Φλαμπουράρη, στην οποία θα συμμετάσχουν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας
του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, καθώς και ο υφυπουργός Οικονομίας υπεύθυνος για το ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης. Επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας θα εκπροσωπηθεί από ανώτατο αξιωματικό του Στρατού. Στην σύσκεψη τέλος θα βρίσκονται ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Το πλάνο που θα καταρτίσει η κυβέρνηση, βεβαίως, δεν θα αφορά το κλείσιμο των συνόρων, αλλά το πως θα παρατείνει την όλη κατάσταση, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να δημιουργηθεί ακόμα χειρότερο κλίμα, που θα οδηγήσει σε ακόμα χαμηλότερα ποσοστά τόσο τους μαρξιστές κυβερνώντες, όσο και τους ψεκασμένους ελαφροδεξιούς συνοδοιπόρους τους.
Έτσι θα προσπαθήσουν απλώς να μεταφέρουν μερικούς λαθρομετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα, με σκοπό να κοροϊδέψουν τους νησιώτες προσωρινά. Το πρόβλημα είναι ότι και στην ηπειρωτική Ελλάδα πληθαίνουν τα «Ωραιόκαστρα» και έτσι λιγοστεύουν οι περιοχές που εξυπηρετούν την συριζαίικη ιδεοληψία! Η Εθνική Αντίσταση γιγαντώνεται σε όλη την Χώρα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouliazoun-ta-nhsia-apo-lathrometanastes-tremoun-oi-surizaioi-thn-laikh-org#ixzz4MRG1mZ3O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου