OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Τα αίτια του σιωνιστικού λασποπολέμου εναντίον του Τραμπ

Τα αίτια του σιωνιστικού λασποπολέμου εναντίον του ΤραμπΣάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 - 12:34

      70
Τα αίτια του σιωνιστικού λασποπολέμου εναντίον του Τραμπ
Τις τελευταίες ημέρες ένας πόλεμος λάσπης έχει εξαπολυθεί από τα σιωνιστικά ΜΜΕ εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Στις αήθεις αυτές επιθέσεις, που αναμεταδίδονται ανελλιπώς και αδιακρίτως από τις συστημικές εφημερίδες και τα τουρκοκάναλα της χώρας μας πρωταγωνιστούν κάτι ξερακιανές υπερήλικες Αμερικανίδες οι οποίες καταγγέλλουν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση που συνετελέσθη πριν από μισό περίπου αιώνα, χωρίς βέβαια να δίνουν εξήγηση γιατί το δηλώνουν τώρα και όχι όταν έγινε το υποτιθέμενο συμβάν. Ας ερευνήσουμε όμως ποια είναι η πραγματική αιτία αυτού του λασποπόλεμου, ένας λασποπόλεμος που εκπορεύεται από τα σιωνιστικά μαγειρεία προπαγάνδας της Ουάσιγκτον
.

Ο Τραμπ στον προεκλογικό του αγώνα έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα διακόψει την δωρεάν στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ, η οποία ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος έχει κάνει γνωστό ότι σε περίπτωση που εκλεγεί, θα επανεπιβεβαιώσει την συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κάτι που το Ισραήλ θεωρεί ότι άπτεται της εθνικής του ασφαλείας. Στην αντίθετη όχθη η Κλίντον έχει υποσχεθεί στο Ισραήλ επανεξέταση του όλου θέματος.
Ο Τραμπ έχει προεξοφλήσει ότι ως πρόεδρος θα προτιμήσει την συνεργασία με την Ρωσία και τον Άσαντ για την εξουδετέρωση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στην Μέση Ανατολή. Ο Τραμπ είναι της άποψης ότι οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία και το σιωνιστικό παρακράτος του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ. Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος έχει εκφράσει την αμφιβολία του για την αναγκαιότητα ύπαρξης του ΝΑΤΟ και έχει καλέσει τους Ευρωπαίους να φροντίσουν οι ίδιοι για την ασφάλεια τους, εφόσον αισθάνονται ότι απειλούνται από την Ρωσία.
Όλα τα ανωτέρω σημεία αποτελούν υπαρξιακή απειλή για τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών, εφόσον ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Το σιωνιστικό κατεστημένο γνωρίζει ότι  με τον Τραμπ πρόεδρο οι ΗΠΑ θα αποστασιοποιηθούν από την Συρία και το Ιράκ, κάτι που σημαίνει ενδυνάμωση της περιφερειακής ισχύος του Ιράν στην περιοχή, ενταφιασμό του Yinon Plan του Ισραήλ και απειλή για την ίδια του την ύπαρξη στα σημερινά του σύνορα. Η προφανής προτίμηση του Τραμπ σε πολυκεντρική παγκόσμια ηγεμονία, αντί της μονοπολικής που εκφράζεται από την Χίλαρυ Κλίντον, δημιουργεί μέγιστο κίνδυνο για τα παγκόσμια συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών και την Νέα Παγκόσμια Τάξη που επιθυμούν να επιβάλλουν.
Ο Τραμπ αποτελεί για το σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον μια εν δυνάμει απειλή για τα μακρόπνοα σχέδια και συμφέροντα του. Για αυτό και πρέπει να εξουδετερωθεί με όλα τα προπαγανδιστικά μέσα. Τον λόγο έχουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι σε τρεις εβδομάδες.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-aitia-tou-siwnistikou-laspopolemou-enantion-tou-tramp#ixzz4NANKFG4D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου