OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Εσείς αγωνίζεστε για καρέκλα και χρήμα, εμείς για Πατρίδα και Τιμή! ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Παππάς: Εσείς αγωνίζεστε για καρέκλα και χρήμα, εμείς για Πατρίδα και Τιμή! ΒΙΝΤΕΟ

Συνεδρίασε  η Ολομέλεια για την εκλογή κοσμητόρων και γραμματέων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό της Βουλής και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Μεταξύ άλλων, βάσει του Κανονισμού προβλέπεται η εκλογή γραμματέα του Προεδρείου από το τρίτο κόμμα, δηλαδή από την Χρυσή Αυγή. Η τακτική των κομμάτων του αντιλαϊκού τόξου είναι γνωστή, το έχουν ξανακάνει στις περιπτώσεις εκλογής Αντιπροέδρου του Προεδρείου από την Χρυσή Αυγή.


Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν συμμετείχε στην διαδικασία – παρωδία και δεν πρότεινε υποψήφιο. Προτού ξεκινήσει η διαδικασία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα της εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης δεν ήρθε να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου, αλλά του πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή.
Ακολουθεί ολόκληρη δήλωση του κ. Παππά: Στην σημερινή διαδικασία για την εκλογή γραμματέα από το τρίτο κόμμα, η Χρυσή Αυγή δεν θα συμμετέχει και δεν προτείνει υποψήφιο. Μας λέτε εκλογή γραμματέα από το τρίτο κόμμα και είστε έτοιμοι να κάνετε ακριβώς τα ίδια που κάνατε εσείς και η προηγούμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση με την περίπτωση εκλογής αντιπροέδρου του Προεδρείου της Βουλής από την Χρυσή Αυγή. Είστε σύμφωνοι όλοι σας να στερήσετε από το τρίτο κόμμα ότι δικαιούται και να υφαρπάξετε την θέση εντελώς παράνομα και αντιδεοντολογικά. Ανήθικα θα έλεγα. Το έχετε κάνει και πάλι στον πόλεμο που έχετε κηρύξει εσείς εναντίον του Εθνικισμού, του Λαού και της Πατρίδας.
Αποχωρούμε και δεν θέτουμε όνομα υποψηφίου για δύο επιπλέον σημαντικούς λόγους. Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα της εθνικής και λαϊκής αντίστασης δεν ήρθε να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου, αλλά του πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή. Ήδη η Χρυσή Αυγή έχει πάρει στην κοινοβουλευτική διαδικασία αλλά και στην συνείδηση του ελληνικού Λαού την θέση της πραγματικής Αξιωματικής και Εθνικής Αντιπολίτευσης.
Επίσης, δεν συμμετέχουμε διότι πέρα από όλα τα άλλα που μας χωρίζουν υπάρχει και το σημαντικό η ειδοποιός διαφορά θα έλεγα, μεταξύ ημών και υμών (με ύψιλον). Ο Εθνικιστής τοποθετεί πάνω απ’ όλα την Τιμή και την Πατρίδα ενώ ο πολιτικάντης βουλευτής την καρέκλα και το χρήμα. Συνεπώς κύριε Πρόεδρε, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. Όσο για την διαδικασία;
Τι να πω; Βρείτε τα! Όπως τα βρίσκετε 42 χρόνια τώρα. Βρείτε τα! Να γνωρίζετε ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συμμετέχει, αλλά και δεν συνεργάζεται με τα τρωκτικά της εξουσίας που φτωχοποίησαν τον ελληνικό Λαό, όποιο χρώμα κι έχουν, γαλάζιο, πράσινο ή ροζ. Είμαστε σταθερά ενάντια στο τόξο σας, το αντιλαϊκό μνημονιακό τόξο που βασανίζει και θέτει σε κίνδυνο την Πατρίδα και τον Λαό. Εμείς η Χρυσή Αυγή, ο Λαϊκός Σύνδεσμος, το Κίνημα της Ελευθερίας και της Αντίστασης δηλαδή, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-eseis-agwnizeste-gia-karekla-kai-chrhma-emeis-gia-patrida-k#ixzz4M7ydfy3L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου