OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Αυτό είναι το σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας από τους λαθρομετανάστες: Δεν μας φτάνει ένα τζαμί - Να φτιαχτούν και άλλα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας!

Αυτό είναι το σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας από τους λαθρομετανάστες: Δεν μας φτάνει ένα τζαμί - Να φτιαχτούν και άλλα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας!Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 - 21:00

      56
Αυτό είναι το σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας από τους λαθρομετανάστες: Δεν μας φτάνει ένα τζαμί - Να φτιαχτούν και άλλα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας!
Η τακτική του «σαλαμιού», με την οποία οι εθνομηδενιστές επιχειρούν να αποδομήσουν κάθε στοιχείο της Ελληνικής ταυτότητας, χρησιμοποιείται και στην περίπτωση της ανέγερσης του τζαμιού στην Αθήνα.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», το οποίο υπό τον τίτλο «Δεν μας φτάνει ένα τζαμί» και υπότιτλο «Τι λένε οι εκπρόσωποι των μεταναστών για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό» γράφει τα εξής: «”Χλιαρά” υποδέχτηκαν οι εκπρόσωποι των προσφυγικών και μεταναστευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα την είδηση
για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του μουσουλμανικού τεμένους στην παλιά βάση του Ναυτικού, στον Βοτανικό. “Το έργο είναι εντελώς συμβολικό και έχει ως κύριο στόχο όχι να λύσει το πρόβλημα των μουσουλμάνων, αλλά να καλύψει το ελληνικό κράτος ως προς τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τους διεθνείς οργανισμούς, που διαμαρτύρονται” σχολίασε ο πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών Αχμέτ Μοαβία, προσθέτοντας ότι “αυτό που έχει σημασία είναι να δοθούν άδειες για τα μικρά τζαμιά κοντά στα σπίτια”.

Στην ίδια “γραμμή” κινείται και ο πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων Γιονούς Μοχαμαντί, ο οποίος δήλωσε ότι «από μόνο του το τζαμί δεν λέει τίποτα”. Από την πλευρά του ζητά να μην κλείσουν τα τζαμιά στην Αθήνα, αν και σπεύδει να συμπληρώσει πως αυτά δεν χρειάζονται άδεια, καθώς λειτουργούν ως πολιτιστικά κέντρα και έτσι θα πρέπει να μείνουν. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μετανάστευσης του Δήμου Αθηναίων Λευτέρη Παπαγιαννάκη, οι παράνομοι χώροι λατρείας για τους μουσουλμάνους ανέρχονται σε όλη την Αττική σε 200, ενώ οι νόμιμοι είναι λιγότεροι από 10.
Ο συνολικός προϋπολογισμός (από εθνικούς πόρους) γα την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό ανέρχεται στις 887.000 ευρώ και, σύμφωνα με τη σύμβαση, οι οικοδομικές εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών».
Το δημοσίευμα αυτό είναι ξεκάθαρο των αληθινών προθέσεων των εθνομηδενιστών του «συνταγματικού» τόξου, οι οποίοι από κοινού ψήφισαν υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα. Είναι ολοφάνερο ότι λεγόμενα των ίδιων των εκπροσώπων «των προσφυγικών και μεταναστευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα» διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των «αντιρατσιστών», ότι δηλαδή η ανέγερση ενός κεντρικού τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας θα δώσει ένα τέλος στα αναρίθμητα παράνομα τζαμιά που υπάρχουν σ΄άλλες περιοχές της Αθήνας και των υπόλοιπων πόλεων. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι ίδιοι, «το έργο είναι εντελώς συμβολικό» και πετώντας την… βόμβα στην συνέχεια υποστηρίζουν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει «είναι να δοθούν άδειες για τα μικρά τζαμιά κοντά στα σπίτια».
Δηλαδή, με απλά λόγια, σκοπός τους είναι να γεμίσει η Χώρα με τζαμιά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την μετατροπή των περιοχών που θα στεγαστούν τα τζαμιά σε… μικρή Μέκκα.
Έχει κανείς αμφιβολία ότι αφού χτιστεί το τζαμί στον Βοτανικό, στην συνέχεια θα δοθούν οι άδειες για να δημιουργηθούν τζαμιά όπου επιθυμούν οι ευρισκόμενοι στην Ελλάδα μουσουλμάνοι; Άλλο ένα ψέμα των πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου» αποκαλύπτεται, μέσα από την διατύπωση των αληθινών επιθυμιών τους που κάνουν οι ίδιοι οι εν Ελλάδι εγκατεστημένοι μουσουλμάνοι.
Αφού κατακτήσουν την συμβολική νίκη, με την δημιουργία του κεντρικού τζαμιού στην Αθήνα, στην συνέχεια θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν και την ουσιαστική νίκη, γεμίζοντας την Χώρα με τζαμιά, όπως οι ίδιοι ομολογούν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-twn-euriskomenwn-sthn-ellada-mousoulmanwn-den-mas-ftanei-ena-tzami#ixzz4N687bOSU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου