OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Απροκάλυπτες απειλές κατά του Στηβ Γιατζόγλου από τα τσιράκια των δανειστών

Απροκάλυπτες απειλές κατά του Στηβ Γιατζόγλου από τα τσιράκια των δανειστώνΠέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 - 20:24

Την πρώτη μέρα με αμηχανία («το παίζουμε το θέμα ή δεν το παίζουμε, και αν ναι, πώς;»). Τη δεύτερη μέρα με κριτική –μη επιθετική διάθεση για τον Γιατζόγλου («κρίμα», «ήταν λάθος του», «μας απογοήτευσε», κ.τ.λ.), για να του δώσουν την ευκαιρία να υπαναχωρήσει.
Την τρίτη ημέρα με φουλ επίθεση, εφόσον ο Γιατζόγλου τίμησε τα παντελόνια που φοράει και δεν δήλωσε… μετανιωμένος ή… παρασυρμένος. Την τέταρτη μέρα, άρχισαν οι ωμές απειλές και η τρομοκρατία!
Έτσι, σε (ανυπόγραφο…) άρθρο στη διαδικτυακή χαβούζα των τρομοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον τίτλο «Όχι, μίστερ, φασίστας είσαι…», απευθύνθηκαν στον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού οι παρακάτω απροκάλυπτες απειλές:
«Όχι, μίστερ… Φασίστας είσαι. Αλλά ακολουθώντας την «γραμμή», μιλάς για «πατριωτισμό»… Και ακολουθείς καθαρά την κομματική γραμμή. Δεν σου αξίζει καν όλη αυτή η προσοχή, αλλά ας γίνει μια καλή αφορμή να ανοίξει μια ουσιαστική κουβέντα περί αθλητισμού και πολιτικής… Γιατί όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν έχεις πετύχει μέχρι σήμερα, απλώς διαγράφεσαι… Διαγράφεσαι από φίλους και γνωστούς. Και κυρίως διαγράφεσαι από την «συλλογική μνήμη» του καθενός, της καθεμιάς που ξέρει να ξεχωρίζει τον φασίστα από τον πατριώτη, τον μισάνθρωπο από τον άνθρωπο.
Μάταια κάποιοι ήλπιζαν ότι παραπλανήθηκες, μάταια περίμεναν πως θα ανασκευάσεις, πως θα μιλήσεις για μια «παρεξήγηση,  μωρέ», έστω πως θα προσπαθούσες να κρατήσεις τα προσχήματα. Και όταν σου δόθηκε ο «αέρας», ξέσπασες σε φασιστικό παραλήρημα για τον Παύλο Φύσσα…


Δεν είναι «κρίμα», ούτε για σένα, ούτε για το μπάσκετ… Κρίμα είναι που οι φασίστες σαν και του λόγου σου βρίσκουν –ακόμη- χώρο, ακόμη και στα… πεζοδρόμια αυτής της χώρας.
Αρκετοί σου θύμισαν σήμερα τα δεινά που υπέφερε ο ελληνικός λαός από τους «προγόνους» των «συναγωνιστών» σου. Σου θύμισαν την Κοκκινιά, την Καισαριανή, το Δίστομο, τον Νίκο Γόδα… Μην μπερδεύεσαι… Ξύπνιος είναι ο λαός και η ιστορία έχει διδάξει πως τους φασίστες και τους αναγνωρίζει και τους πολεμά και τους νικά…».
Η τρομοκρατία των λακέδων της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν θα περάσει! Η Ελλάδα θα νικήσει!
«πο@@@ια των δανειστών»… Μια έκφραση που χρησιμοποιούσε δημοσίως και κατά κόρον προβεβλημένη συριζαία (ονόματι Κυριακούλα –αν και η ίδια προτιμά το αμερικανικό Κορίνα- Βασιλοπούλου, περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό της Δούρου…) την εποχή της «σκληρής διαπραγμάτευσης», με τις «ανάσες αξιοπρέπειας» για να χαρακτηρίσει τους προκατόχους των Σύριζα - Ανέλ και που μετά την ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου και τον διορισμό της στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών (Oh, yes!), σίγουρα δε θέλει να θυμάται!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aprokaluptes-apeiles-kata-tou-sthb-giatzoglou-apo-ta-tsirakia-twn-daneistwn#ixzz4MLPgopJP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου