OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει την διαφθορά και την διαπλοκή - ΒΙΝΤΕΟ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει την διαφθορά και την διαπλοκή - ΒΙΝΤΕΟΔευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 - 18:27

      8
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην συζήτηση για την διαφθορά στην Βουλή κατήγγειλε πως η διαπλοκή είναι έργο της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της αριστεράς.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του με ένα διαχρονικό κείμενο του Εθνικού κυβερνήτη, Ιωάννη Μεταξά, στο οποίο αναφέρεται: "Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία -η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση. Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια. Επομένως, μόνον οι κάτοχοι του μεγάλου κεφαλαίου ή τα όργανά τους μπορούν να κάνουν τέτοιους αγώνες. Όταν δε έχει κανείς τις εφημερίδες, τότε μορφώνει και την κοινή γνώμη όπως θέλει...".


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως ο επίδοξος αριστερός καναλάρχης Καλογρίτσας, τον οποίο το ένα κόμμα χρεώνει στο άλλο, έλαβε επί διακυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου 50 εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια και επί ΣΥΡΙΖΑ 77 εκατομμύρια ευρώ με εγγύηση... βοσκοτόπια! Ο πρωθυπουργός βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, καθώς μιλά για ανάκαμψη την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται με ανεργία, δυσβάσταχτους φόρους, περικοπές και πλειστηριασμούς.
Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση Τσίπρα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και είναι όντως έτσι, καθώς θύμισε την δήλωση Βούτση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: "Αν οι φάκελοι του συστήματος διαπλοκής βγουν στην δημοσιότητα, μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη".
Τόνισε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή έχει στην κυριολεξία "σταυρωθεί" από τα διαπλεκόμενα κανάλια και οι νταβατζήδες - καναλάρχες συνεχίζουν ανενόχλητοι την ασυδοσία και την παράνομη φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Ελληνικός Λαός προσδοκά στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου που παρά τον πόλεμο και την λάσπη των νταβατζήδων ολοένα γιγαντώνεται!
Εν συνεχεία επεσήμανε πως για την διαπλοκή ακέραια ευθύνη φέρουν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Συνασπισμός, καθώς επί ημερών οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα ξεκίνησαν χωρίς άδεια να εκπέμπουν οι πρώτοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί Mega και ΑΝΤ1 στα τέλη του 1898.
Αναφορικά με την δήλωση του πρωθυπουργού για το ότι είναι γνωστό "ποιος σήκωνε τα τηλέφωνα και έδινε εντολές σε δικαστικούς" σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ 21 μήνες τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για αυτήν την μεγάλη αλήθεια, τις παρεμβάσεις Σαμαρά δηλαδή για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Η σχετική συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή Θεσμών και Διαφάνεις ακόμα δεν έχει γίνει! Ακόμη, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται πως θα χτυπήσει την διαπλοκή, αλλά δεν καταγγέλλει το σκάνδαλο με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens.
Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που λέει συνεχώς ότι η κυβέρνηση Τσίπρα καταστρέφει την Ελλάδα, είναι υποκριτής και λαοπλάνος, αφού δεν προκαλεί εκλογές. Τον συμφέρει όμως να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, καθώς ακολουθεί την λογική του "ώριμου φρούτου".
Παράλληλα, πρότεινε την στιγμή που η χώρα έχει εκχωρήσει Εθνική κυριαρχία, όλα τα κόμματα μαζί να συμφωνήσουν για την αναστολή του άρθρου 86 του Συντάγματος, του περιβόητου "περί ευθύνης υπουργών".
Στην συνέχεια επανέλαβε τους διαχρονικούς στίχους του Γεώργου Σουρή:" Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια, κλέφτες χωρίς μια πήχυ γη και κλέφτες με παλάτια, ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί, ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή". Το παλλαϊκό αίτημα για να μπουν οι κλέφτες στην φυλακή και να επιστραφούν τα κλεμμένα, δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Κλείνοντας, τόνισε πως ο Ελληνικός Λαός είναι οργισμένος, Τσίπρας και Μητσοτάκης και οι δυο μαζί αποτελούν μειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία και κατέληξε: "Ο Λαός ζητά μια εθνική λύση, διαφάνεια και εντιμότητα! Και αυτήν την διαφάνεια και την εντιμότητα μπορεί να την εγγυηθεί μόνο το κόμμα που διώκεται από όλους, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-mono-h-chrush-augh-tha-chtuphsei-thn-diafthora-kai-thn#ixzz4MhHjPITs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου