OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜΙΑ...ΠΟΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΕΙΡΑ;;


obama_lathro
Εξηγούσαμε χθες με ειδικό άρθρο μας, τι τρέμουν τα (πάσης φύσεως…) κομμούνια στην Λέσβο (την εκλογή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές).
Στην Λέσβο, την οποία έχει μετατρέψει σε «νήσο Έλλις» η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι εδώ υποτακτικοί της! Που σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η καθεστωτική «Καθημερινή», θα στείλουν εκεί ολόκληρο πλανητάρχη (τον ερχόμενο μήνα που θα επισκεφθεί την Ελλάδα), για να διαφημίσει στα πέρατα του κόσμου την… «αλληλεγγύη» προς τα «προσφυγάκια»:
«Πηγές αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κ. Ομπάμα ενδέχεται είτε να επισκεφθεί τη Λέσβο –το πιο γνωστό νησί στη διεθνή κοινότητα για τη φιλοξενία προσφύγων, αλλά και τη δοκιμασία που περνούν οι κάτοικοι και η τοπική οικονομία από αυτή την κατάσταση…». (ΥΓ): Πέρασαν οι πάντες από την Λέσβο: πρωθυπουργός, αρχηγοί κρατών, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και άλλοι, αλλά το… τιμημένο κουκουέ δεν έκανε ούτε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έστω για τα μάτια του κόσμου (και πώς να κάνει εφόσον με όλους αυτούς έλεγαν τα ίδια πράματα;). Λέτε να μην κάνει ούτε και κατά τον ερχομό του πλανητάρχη;


εθνικισμόςνετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου