OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφιος βουλευτής!

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφιος βουλευτής!Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 - 20:35

      49
Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφιος βουλευτής!
Για την περίπτωση του κατηγορουμένου για παιδεραστία, Νίκου Γεωργιάδη, πρώην(;) συμβούλου του νυν αρχηγού της ΝΔ, έχουμε γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Οι ενδείξεις ότι επί της ουσίας όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί από την ιδιότητα του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά παραμένει το δεξί του χέρι, ολοένα και πληθαίνουν.
Χαρακτηριστικό είναι τα όσα γράφει ο εκδότης της εφημερίδας "Παραπολιτικά"
Γιάννης Κουρτάκης για το πρόσωπο του Γεωργιάδη: «Στη Β΄ Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου, Νίκος Γεωργιάδης».

Το ενδιαφέρον στα όσα γράφει ο Κουρτάκης είναι τόσο η βεβαιότητα του για την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη όσο και ο χαρακτηρισμός «στενός συνεργάτης του Κυριάκου», κάτι που σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος για μια τόσο αισχρή πράξη παραμένει στο στενό επιτελείο του Μητσοτάκη.
Αυτό είναι το φιλελεύθερο ήθος της ΝΔ, η οποία μπορεί να έχει κηρύξει πόλεμο ενάντια στον «εθνικισμό και τον λαϊκισμό», αλλά ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της σε κατηγορούμενο για παιδεραστία, τον οποίο επί της ουσίας επιβραβεύει όχι μόνο με την διατήρηση της ιδιότητας του ως του πλέον στενού συνεργάτη του αρχηγού της, αλλά και με την επικείμενη κάθοδο του στην Β΄ Αθήνας ως υποψήφιου βουλευτή.
Ντροπή και Αίσχος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kathgoroumenos-gia-paiderastia-nikos-gewrgiadhs-paramenei-stenos-sunergat#ixzz4Mj74pfFx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου