OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τους λείπει ένας Μιχαλολιάκος!

Τους λείπει ένας Μιχαλολιάκος!Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 - 12:46

      11
Τους λείπει ένας Μιχαλολιάκος!
Γράφει ο Αντίοχος
Τις προηγούμενες μέρες ήρθε στην δημοσιότητα μια έρευνα σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες (μη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος), την οποία πραγματοποίησε το βρετανικό Ινστιτούτο “YouGov” και προκάλεσε απανωτά… εγκεφαλικά στους διεθνείς τοκογλύφους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ερεύνης, σχεδόν οι μισοί πολίτες σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες συμμερίζονται «λαϊκιστικές, εθνικιστικές και ξενοφοβικές απόψεις» – όπως χαρακτηρίζονται από τα τσιράκια των παγκόσμιων αφεντικών, η πίστη στην πατρίδα, στην θρησκεία, στην οικογένεια και τις παραδόσεις!


Με τέτοιου είδους υγιείς απόψεις, συντάσσεται το 82% των ερωτηθέντων στη Ρουμανία, το 78% στην Πολωνία, το 63% στην Γαλλία, το 48% στην Μεγάλη Βρετανία, το 47% στην Ιταλία, κ.ο.κ.
Βέβαια, ωραία είναι τα αποτελέσματα αυτά, αλλά ας δούμε πως μεταφράζονται πολιτικά. Στην Ρουμανία, στην οποία το 78% έχει εθνικές απόψεις, δεν υπάρχει στη βουλή εθνικιστικό κίνημα! Κι ας έχει η χώρα αυτή πλουσιότατη εθνικιστική παράδοση (Κοντρεάνου, Αντωνέσκου, κ.λπ.), μόνιμη οικονομική κρίση και απαξιωμένους πολιτικούς. Ομοίως και στην Ιταλία –στην οποία επίσης υπάρχει πλουσιότατη εθνικιστική παράδοση- στην Πολωνία κ.α.
Πώς εξηγείται αυτό το φαινόμενο; Επίσης, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της παραπάνω ερεύνης, πώς γίνεται σε χώρες που υπάρχει εθνικιστική παράδοση, αλλά και οικονομική κρίση και απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων (π.χ. Ισπανία και Πορτογαλία), να παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο – η απουσία ισχυρού εθνικιστικού κινήματος από την πολιτική ζωή;
Τα γράφω όλα αυτά γιατί διάφοροι εγχώριοι «αναλυτές» (εκ του προχείρου…), απέδωσαν στην οικονομική κρίση και στην απαξίωση των πολιτικών την δυναμική είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή και...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tous-leipei-enas-michaloliakos#ixzz4OZI6iZkD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου