OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Νέα απόφαση-χαστούκι στους σκευωρούς: Αθώος πανηγυρικά ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Σάββας Σπυρίδης

Νέα απόφαση-χαστούκι στους σκευωρούς: Αθώος πανηγυρικά ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Σάββας Σπυρίδης


Νέα απόφαση-χαστούκι στους σκευωρούς: Αθώος πανηγυρικά ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Σάββας Σπυρίδης
Η Δικαιοσύνη μίλησε, η αλήθεια έλαμψε. Θα καταρρεύσει με πάταγο όλη η πολιτική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο έχει πει ο τραγικός ποιητής Σοφοκλής. Πλέον, ήρθε η ώρα της αλήθειας, η ώρα της δικαίωσης για τη Χρυσή Αυγή και για εμένα προσωπικά, καθώς κρίθηκα πανηγυρικά αθώος από τους αξιότιμους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.


Η απόπειρα των αδίστακτων σκευωρών να με εμπλέξουν σε υποτιθέμενη διακίνηση μαύρου χρήματος προς τα ταμεία της Χρυσής Αυγής πήρε την απάντηση που έπρεπε. Όσο και αν προσπάθησαν, δεν βρέθηκε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο στους λογαριασμούς μου, τους οποίους μάλιστα ερεύνησαν σε βάθος δεκαπενταετίας. Οι συκοφαντίες περί μαύρου χρήματος στη Χρυσή Αυγή και στους λογαριασμούς μου κατέπεσαν θεαματικά στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αυτή η δίκη υπήρξε η συνέχεια της παρωδίας ότι δήθεν ήμουν εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, για την οποία, ως γνωστόν, απαλλάχθηκα αμετάκλητα.
Αυτές οι προσπάθειες των πραιτοριανών του Δένδια και της κυβερνήσεως των Σαμαροβενιζέλων, οι οποίες ουσιαστικά αποσκοπούσαν να μου αποδώσουν την διακίνηση μαύρου χρήματος συνδέοντάς με έτσι με την κατάπτυστη και σαθρή κατηγορία της δήθεν «εγκληματικής οργάνωσης» που έστησε το σάπιο κατεστημένο των μειοδοτών και κλεπτοκρατών εναντίον του κινήματός μας, ήταν μέρος της λυσσαλέας προσπάθειας ανακοπής της εκλογικής μας γιγάντωσης.
Όμως, η Δικαιοσύνη μίλησε και η αλήθεια έλαμψε. Με τον ίδιο τρόπο, ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θα καταρρεύσει με πάταγο όλη η πολιτική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν τον προάγγελο για τη δίκη της υποτιθέμενης «εγκληματικής οργάνωσης». Άλλωστε, όπως λέει ο λαός μας «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».
Ο υποφαινόμενος, επικεφαλής του εθνικού ψηφοδελτίου για το Νομό Δωδεκανήσου θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον δικηγόρο Ρόδου κ. Ιωάννη Χαρίτο τόσο για την νομική εκπροσώπησή μου, την οποία ανέλαβε, όσο και για την άκοπη και ενεργό συμπαράστασή του στον δικαστικό αγώνα μας. Είναι τιμή μου να με εκπροσωπούν άνθρωποι του ήθους και της επιστημονικής καταρτίσεως του. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον νομικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής Δωδεκανήσου και της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο και Συναγωνιστή Ευάγγελο Μ. Χριστοδούλου, για την συμβολή του και την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, όσο και στον νομικό χειρισμό των υποθέσεών μας.
Παραμένω ως πολιτικός στρατιώτης στις επάλξεις του Μεγάλου Αγώνα για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας μέχρι την Τελική Νίκη με οδηγό τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Σάββας Σπυρίδης


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-apofash-chastouki-stous-skeuwrous-kata-ths-chrushs-aughs-athwos-panhgur#ixzz4LvXyc9kI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου