OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

“Πολυπολιτισμός” για όλα τα γούστα: Δολοφονίες, βιασμοί, μαχαιρώματα και... κρεμάλες στο κέντρο της Αθήνας!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 - 19:26      63
“Πολυπολιτισμός” για όλα τα γούστα: Δολοφονίες, βιασμοί, μαχαιρώματα και... κρεμάλες στο κέντρο της Αθήνας!
Την τελευταία εβδομάδα, εκτός από τα καθιερωμένα επεισόδια στα περίφημα «κέντρα φιλοξενίας» λαθρομεταναστών, είχαμε ένα τεράστιο κύμα βίας με φρικτά εγκλήματα αλλοδαπών δραστών που δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.
Θα αρχίσουμε με το λιγότερο γνωστό (ελέω συνωμοσίας σιωπής των «αντιρατσιστικών» ΜΜΕ) περιστατικό, όπου δύο αλβανοί  έκαναν «επίδειξη» υψηλής τεχνικής στο... μαχαίρι, τραυματίζοντας δύο Έλληνες μαθητές έξω από το 1ο Τεχνικό Λύκειο του Καματερού για «προσωπικούς λόγους». Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι νεαροί αλβανοί δράστες ήταν επίσης μαθητές του σχολείου...
Στο Ηράκλειο της Κρήτης, δύο πακιστανοί βίασαν ένα ανήλικο παιδί με νοητικά
προβλήματα! Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο πακιστανοί δελέασαν τον ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν εις βάρος του και τον βιασμό του παιδιού της κατήγγειλε η μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή τους.

Περίπτωση όμως (ομαδικού) βιασμού, είχαμε (ξανά!) στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όπους τρεις αλγερινοί βίασαν και έκλεψαν 25χρονο μαροκινό.
Η υπόθεση όμως που ξεπερνά κάθε φαντασία, είναι η δολοφονία ενός αλλοδαπού, διά... απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος, με δράστες δύο αλκοολικούς, έναν Πολωνό και έναν Ουκρανό! Η κρεμάλα (!) στήθηκε ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης των Αθηνών, κοντά στο υπουργείο Εσωτερικών και μόλις 50 μέτρα από μόνιμα σταθμευμένη αστυνομική δύναμη! Μάλιστα εάν δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας στην περιοχή (που ειδοποίησε την αστυνομία), ακόμα θα αναζητούσαν τους δράστες.
ΦΤΑΙΕΙ Ο... «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ»;
Η κατάσταση είναι εκρηκτική και για όλα τα παραπάνω, αιτία δεν είναι φυσικά ο... «ρατσισμός». Φταίει το ίδιο το κράτος που όχι μόνο δεν μεριμνά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, αλλά φροντίζει για την καταστολή εκείνων που διαμαρτύρονται για την παραβατικότητα των λαθρομεταναστών, αφού προηγουμένως έχει φροντίσει να τους στοχοποιήσει ως... «φασίστες»!
Όμως παρά το κλίμα τρομοκρατίας, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τους θιασώτες των «ανοικτών συνόρων» και της «ενσωμάτωσης» των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.
Νίκος Κωνσταντίνου


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polupolitismos-gia-ola-ta-gousta#ixzz4N0435bFV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου