OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά από πάρτυ αριστεριστών έγινε ο βιασμός της “αλληλέγγυας” από “προσφυγάκια” στο ΑΠΘ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά από πάρτυ αριστεριστών έγινε ο βιασμός της “αλληλέγγυας” από “προσφυγάκια” στο ΑΠΘ!Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 - 15:27

      54
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά από πάρτυ αριστεριστών έγινε ο βιασμός της “αλληλέγγυας” από “προσφυγάκια” στο ΑΠΘ!
Γράφει ο Αντίοχος
Τις αμφιβολίες τους, για το αν πράγματι ήταν «αλληλέγγυα» η βιασθείσα από τρία «προσφυγάκια» στο ΑΠΘ -που βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε παραστεί σε κάποιο «πάρτι» που γινόταν στους πανεπιστημιακούς χώρους- εξέφρασαν κάποιοι αναγνώστες, υποθέτοντας προφανώς ότι πρόκειται για… προπαγανδιστική υπερβολή.
Επειδή πάντα ξέρουμε τι γράφουμε και δε θέλουμε να αφήνουμε σκιές, ιδού οι αποδείξεις μας:
1η) Ιδού το κάλεσμα των διοργανωτών του πάρτι:  


«Το πάρτυ γίνεται (κατ’ αρχήν για να περάσουμε καλά…) για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του στεκιου του Δρόμου (Στέκι του Δρόμου) Το στέκι, είναι ο χώρος της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη. Ένας χώρος πολιτισμού και πολιτικού προβληματισμού. Ένας χώρος για να επαναφέρουμε τη συλλογικότητα και τη συμμετοχή!».
2η) Ιδού η πανηγυρική τους ανακοίνωση μετά το πάρτι, από την οποία απουσιάζει βεβαίως κάθε αναφορά στον αποτρόπαιο βιασμό:
«Δυο λόγια από εμάς που οργανώσαμε το Party! Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε χθές το βράδυ στο Πολυτεχνείο, στην πρώτη PARTARA της χρονιάς… Οι μπύρες μπορεί να τέλειωσαν πριν τις 4:00 αλλά κανένας δεν ξενέρωσε, και η μουσική και ο χορός δεν σταμάτησαν μέχρι το πρωί… Καλή ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε… Και να μη χάσουμε ποτέ το κέφι μας και την θέληση μας για ζωή, όσο κι αν κάποιοι μας θέλουν μια «χαμένη γενιά»…».
3η) Ιδού και η διαμαρτυρία ενός αναγνώστη τους και η απάντηση των αριστεριστών διοργανωτών:
Giannis Pappas H κοπέλα που βιασαν ήταν στο δικό σας party; Αν ναι, γιατι δεν υπήρξε περιφρούρηση της εκδήλωσης;
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deite-ti-mas-kruboun-meta-apo-parti-aristeristwn-sto-opoio-summeteichan-thu#ixzz4MFLH0Ud7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου