OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 Όσο υπάρχει αυτή η εθνομηδενιστική και δοσίλογη κυβέρνηση όσοι λαθρομετανάστες εισβάλουν στη Χώρα μας θα παραμένουν εδώ. Να ευχόμαστε μάλιστα να μην αποφασίσουν να αρχίσουν να μας στέλνουν και τους δικούς τους. Γύρω από τη λαθρομετανάστευση έχει στηθεί μια τεράστια επιχείρηση με χρηματικά κονδύλια υπό μορφή επιδοτήσεων, που καταβάλλονται στις διάφορες ΜΚΟ, οι περισσότερες από τις οποίες ανήκουν σε στελέχη της κυβέρνησης και σε μέλη των οικογενειών τους.  Κάποιοι «αριστεροί ιδεολόγοι», εμπορευματοποιώντας τον διεθνισμό τρώνε χάριν των τριτοκοσμικών εισβολέων με δέκα μασέλες.  Γι αυτό άλλωστε προβάλλονται όλες αυτές οι μπαρούφες, περί πολυφυλετικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Μάλλον για πολυρεμούλα πρόκειται τελικά.

tsipras_lathro
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Εδώ ο κόσμος καίγεται και αποτεφρώνεται, η Ελληνική κοινωνία βυθίζεται όλο και περισσότερο στο τέλμα μιας αδιέξοδης καθημερινότητας, η απελπισία και η απόγνωση κυριαρχούν και ο κύριος Τσίπρας στη μίνι Σύνοδο Κορυφής στη Βιέννη, ομιλεί για ανθρωπιστικές διαστάσεις του «ανθρωπιστικού-προσφυγικού» προβλήματος.
Πέραν λοιπόν από την ιδεολογική μας τοποθέτηση και τις θέσεις μας, εντελώς αντικειμενικά θα προσπαθήσουμε ν’ αναλύσουμε αυτές τις ανθρωπιστικές διαστάσεις, που επικαλείται το ανδρείκελο των Eυρωπαίων δανειστών που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Ανθρωπισμός, συμπόνοια και συμπάθεια σε ποιους;;;;;
Σε αυτούς που ήρθαν στην Χώρα μας απρόσκλητοι και παράνομα, για να επιβαρύνουν με την παρουσία τους, την ήδη ασθμαίνουσα και καχεκτική οικονομία;
Σε αυτούς που ενώ ακόμη βρίσκονται υπό τυπικό περιορισμό στα κέντρα φιλοξενίας, καθημερινά συμπλέκονται μεταξύ τους, μαχαιρώνονται και πυρπολούν τις εγκαταστάσεις -ενίοτε και στρέμματα με καλλιέργειες που ανήκουν σε Πολίτες- που εν τέλει αντιπροσωπεύουν κονδύλια, που στερείται ο Ελληνικός Λαός;;;; Ας φανταστεί λοιπόν ο καθένας τι πρόκειται να πράξουν όταν βρεθούν ελεύθεροι και εκτός των ορίων των hot spots.
Σε αυτούς που εμποδίζουν την υποστολή της ελληνικής σημαίας, δείχνοντας έτσι πασιφανώς την απόλυτη περιφρόνηση τους  για το Εθνικό Σύμβολο της Χώρας που τους φιλοξενεί και που στις διαδηλώσεις τους φωνάζουν το σύνθημα «Τζιχάντ, Τζιχάντ» ;;;;;;
Σε αυτούς που λυμαίνονται τις περιουσίες των Ελλήνων που διαμένουν γύρω από τους καταυλισμούς (κάτι που αποκρύπτεται επιμελώς από την κυβέρνηση), που δεν έχουν αφήσει φρούτο σε δένδρο, και λαχανικό σε κήπο;;;;;
Σε αυτούς που εισέβαλαν στη Χώρα μας φέρνοντας μαζί τους ασθένειες ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες;;;;;;
Σε αυτούς που σε όλη την Ευρώπη δείχνουν τον «πολιτισμό» και το «ήθος» τους με επιθέσεις σεξουαλικού τύπου σε γυναίκες και με συνεχείς προκλήσεις και τραμπουκισμούς;;;
Σε αυτούς, στους εν δυνάμει Ισλαμιστές τρομοκράτες που κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα επιδοθούν σε επιθέσεις εναντίον αμέριμνων Πολιτών βάφοντας με αίμα τους δρόμους;;;;
Κύριε Τσίπρα που δεν έχετε τσίπα, αν τελικά διαθέτετε πέραν από την αναίδεια και την υποκρισία σας, πλεονάσματα ανθρωπισμού και συμπόνοιας, καλύτερα είναι να τα διαθέσετε στον Λαό της Χώρας. Έναν Λαό που στις 25 Ιανουαρίου του 2015, εμπαίξατε χυδαία και ασύστολα, μέσω μιας θριαμβολογικής διαλεκτικής απόλυτου ψεύδους και δολιότητας.  
Οι Έλληνες Πολίτες , η καθημερινότητα και τα συμφέροντά τους έχουν
προτεραιότητα και όχι οι τριτοκοσμικοί εισβολείς και η καλοπέρασή τους. Οι Συμπατριώτες σου που μοχθούν για να επιβιώσουν και όχι οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιβιώνουν λάθρα, δείχνοντας ολοκάθαρα την περιφρόνησή τους προς τους νόμους της Χώρας, προς τα ήθη και έθιμά μας και προς τα Ιερά μας σύμβολα.
Αλλά για να θέτει ο κυβερνήτης υπεράνω όλων στην πολιτική και στις πρακτικές του, τον Τόπο και τον Λαό του, πρέπει πρωτίστως να αγαπάει το Έθνος και την Φυλή του και να διαθέτει ισχυρή Ιστορική συνείδηση. Να είναι υπερήφανος για τους προγόνους και το παρελθόν και βάσει αυτού να οικοδομεί το μέλλον.
Εσείς κύριε Τσίπρα είστε άπατρις και άθρησκος. Οπότε δεν δεσμεύεστε από ιδέες, αξίες και ιδανικά, αλλά από προσωπικά και ξένα συμφέροντα ολέθρια προς τον Τόπο, τα οποία πιστά υπηρετείτε προβάλλοντάς τα ως ανθρωπισμό και συμπόνοια. Ας μην λησμονούμε ότι και ο ιδεολογικός σας σύντροφος Στάλιν το 1932-33 στα πλαίσια της λεγόμενης «Αγροτικής Μεταρρύθμισης» για λόγους και καλά ανθρωπιστικούς προς όφελος του συνόλου του τότε Σοβιετικού λαού, κατάσχεσε την συνολική παραγωγή σιτηρών προϊόντων και ζώων από τον μεγάλο σιτοβολώνα της Ρωσίας, που ήταν η Ουκρανία με την αιτιολογία μιας δικαιότερης κατανομής στον πληθυσμό. Τα σιτηρά τα οικειοποιήθηκε πουλώντας τα στη Δύση, ενώ ο λιμός οδήγησε σε φρικτό θάνατο περίπου 6.000.000 Ουκρανούς.  Μαρτυρίες αναφέρουν ότι μητέρες με σαλεμένα τα λογικά από τον λιμό, κομμάτιαζαν τα νεκρά παιδιά τους και τα μαγείρευαν.
Δεν θέλουμε να χαρακτηριστούμε υπερβολικοί, αλλά σε έναν παρόμοιο δρόμο οδηγείτε την Πατρίδα μας, με το καθεστώς της λαθρομετανάστευσης που έχετε επιβάλλει. 
Φυσικά δεν πιστεύουμε ότι κάποιος είναι τόσο αφελής, ώστε να αναμένει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις της και θα βοηθήσει την Ελλάδα με επιμερισμό των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσο υπάρχει αυτή η εθνομηδενιστική και δοσίλογη κυβέρνηση όσοι λαθρομετανάστες εισβάλουν στη Χώρα μας θα παραμένουν εδώ. Να ευχόμαστε μάλιστα να μην αποφασίσουν να αρχίσουν να μας στέλνουν και τους δικούς τους. Γύρω από τη λαθρομετανάστευση έχει στηθεί μια τεράστια επιχείρηση με χρηματικά κονδύλια υπό μορφή επιδοτήσεων, που καταβάλλονται στις διάφορες ΜΚΟ, οι περισσότερες από τις οποίες ανήκουν σε στελέχη της κυβέρνησης και σε μέλη των οικογενειών τους.  Κάποιοι «αριστεροί ιδεολόγοι», εμπορευματοποιώντας τον διεθνισμό τρώνε χάριν των τριτοκοσμικών εισβολέων με δέκα μασέλες.  Γι αυτό άλλωστε προβάλλονται όλες αυτές οι μπαρούφες, περί πολυφυλετικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Μάλλον για πολυρεμούλα πρόκειται τελικά.
Το Εθνικιστικό Κίνημα αντιτίθεται με όλες του τις δυνάμεις, ενάντια στον βιασμό της Πατρίδα μας, ενάντια στην αλλοδαπή εισβολή, ενάντια στην οικονομική υποτέλεια και ενάντια στους εντόπιους θεράποντες των ξένων ανθελλήνων. Ο αγώνας μας είναι άνισος, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πανίσχυρο εχθρό που ενίοτε χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη στήνοντας σκευωρίες και συνωμοσίες και τα ΜΜΕ για να συκοφαντήσει, να σπιλώσει και να προβάλει μια αντεστραμμένη αλήθεια. Άνισος, αλλά και μέχρις εσχάτων, μέχρι την τελικά Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου