OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΣΗΕΑ, που προωθεί την φίμωση της Χρυσής Αυγής, θα προβάλει το βιβλίο του Κουφοντίνα!

Η ΕΣΗΕΑ, που προωθεί την φίμωση της Χρυσής Αυγής, θα προβάλει το βιβλίο του Κουφοντίνα!Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 - 21:48

      21
Η ΕΣΗΕΑ, που προωθεί την φίμωση της Χρυσής Αυγής, θα προβάλει το βιβλίο του Κουφοντίνα!
Η επιβολή της αριστεράς σ' όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής είναι τόσο μεγάλη, ώστε και ακόμη οι δολοφόνοι-τρομοκράτες της “17 Νοέμβρη” να μπορούν να παρουσιάζουν τα βιβλία τους ανεμπόδιστα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ. Η “17 Νοέμβρη” άφησε 23 νεκρούς στο πέρασμά της, αλλά αυτό δεν επηρέασε στο ελάχιστο τον Ψαρρά και άλλους συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να γράφουν υπερασπιστικά κείμενα υπέρ της στο παρελθόν.
Γράφει, μεταξύ άλλων, για το θέμα αυτό, υπό τον τίτλο “Διαρκής ανοχή στην τρομοκρατία. Νέο βιβλίο για τον αμετανόητο Κουφοντίνα”, η “Εστία” τα εξής
:

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιασθεί στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ένα βιβλίο που, συμφώνως προς τον δημοσιογράφο συγγραφέα του, θα προβάλλει τις θέσεις του αμετανόητου τρομοκράτου Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο Σάββας Ξηρός έχει εκδώσει το δικό του βιβλίο, υπό τον τίτλο “Πολιτική ευθύνη”, που επίσης παρουσιάσθηκε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ. Την ίδια στιγμή, τα θύματα της “17 Νοέμβρη” έχουν λησμονηθεί” [...] “Βεβαίως, ζούμε σε μία εποχή όπου η διάδοσις των ιδεών είναι ελεύθερη. Αλλά πόσο ελεύθερη μπορεί να θεωρείται μια εποχή που αποδέχεται μονοδιάστατα μια πλευρά, χωρίς να επιτρέπει στην άλλη να απαντήσει; Και το ερώτημα είναι απλό.
Η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ που διατίθεται για την προβολή του Κουφοντίνα θα εδίδετο για την παρουσίαση ενός βιβλίου για τα εγκλήματα της Αριστεράς; Για την δολοφονία του Συνταγματάρχου Ψαρρού και των συμπολεμιστών του από τον ΕΛΑΣ; Θα εδίδετο για την παρουσίαση ενός βιβλίου για την αντιστασιακή δράση του Ναπολέοντος Ζέρβα; Μάλλον θα μας έλεγαν ότι αυτά είναι παρωχημένα και ότι πρέπει να τα προσπερνάμε χάριν “εθνικής συμφιλιώσεως”. Ενώ η ανάδειξις εγκλημάτων με αριστερό πρόσημο συνιστά ελεύθερη διακίνηση ιδεών!”.
Στα όσα γράφει η “Εστία” ας προσθέσουμε ότι:
α) Η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στην οποία επιτρέπεται να παρουσιάζονται οι απόψεις τόσο των τρομοκρατών όσο και των ψευτομακεδόνων του “ουράνιου τόξου” όποτε αυτοί το επιθυμούν, είναι αφιλόξενη για τους εκπροσώπους της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, καθώς απαγορεύεται (!) στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να παρουσιάσει εκεί κάποια από τις εκδόσεις της.
β) “Η διάδοσις των ιδεών είναι ελεύθερη” μόνο στα χαρτιά. Γιατί στην πράξη οι ιδέες του Εθνικισμού είναι απαγορευμένες και υπό διωγμόν.
γ) Πέρα από την τυπικότητα των λεκτικών χαρακτηρισμών, επί της ουσίας ζούμε σε μια δικτατορία “πολιτικής ορθότητας”, η οποία απαγορεύει, όχι απλώς με αποκλεισμούς, αλλά και με ποινικές διαστάσεις, οτιδήποτε δεν συνάδει με το περιεχόμενο της δικής της αντζέντας.
Η επιβολή του “αντιρατσιστικού νόμου” για “εγκλήματα” σκέψης σε συνδυασμό με την ελευθερία διακίνησης των απόψεων των αριστερών δολοφόνων φανερώνει το μέγεθος της υποκρισίας και της επιλεκτικής διάθεσης που χαρακτηρίζει την σκοτεινή εποχή μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-eshea-pou-apagoreuei-thn-prosbash-sthn-aithousa-ths-sthn-chrush-augh-tha#ixzz4LaP2DXO2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου