OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Οι σκληροί του Σόρος ζητάνε πογκρόμ “αντιρατσιστικών” διώξεων

Οι σκληροί του Σόρος ζητάνε πογκρόμ “αντιρατσιστικών” διώξεωνΚυριακή, 28 Αυγούστου 2016 - 10:20

Οι σκληροί του Σόρος ζητάνε πογκρόμ “αντιρατσιστικών” διώξεων
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Η δίωξη κατά του Μητροπολίτη Χίου για παράβαση του… «αντιρατσιστικού» νόμου (που ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου το 2014, επί «αλήτη- προδότη-Σαμαρά – όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993…), άνοιξε την όρεξη στους σκληρούς του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που ζητούν από την συγκυβέρνησή τους ανηλεείς διώξεις, όπως αυτές που έκανε ο «πατερούλης» τους, ο Στάλιν.


Έτσι, στη φυλλάδα των Ιών, δημοσιεύθηκε σχετικό άρθρο, υπό τον τίτλο «Ποιοι θίγονται από το «φρένο» στον ρατσιστικό λόγο;», στο οποίο αναφέρονται τα κάτωθι:
«Όπως και να έχει, τα πρώτα αποτελέσματα της ενέργειας της κυβέρνησης είναι ενθαρρυντικά. Στο άκουσμα της είδησης της παραπομπής του στη Δικαιοσύνη, ο μητροπολίτης Χίου επιχείρησε να αναδιπλωθεί, σπεύδοντας να διευκρινίσει πως στο κήρυγμά του μίλησε με λόγια αγάπης και για τους πρόσφυγες και για τους μετανάστες και πως επιχείρησε απλώς μια φιλολογική προσέγγιση της λέξης «λαθρομετανάστης».
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, κύκλοι της Μητρόπολης συνέχιζαν να κλείνουν το μάτι στον ρατσισμό, μιλώντας για κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης των νησιών και χαρακτηρίζοντας ζήτημα στατιστικό την αναφορά σε «λαθρομετανάστες». Δεν περιμένει βέβαια κανείς πως θα εξαλείψει τις ρατσιστικές εκδηλώσεις η εφαρμογή της αντιρατσιστικής νομοθεσίας, ακόμα και με τις μικρές βελτιώσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Μπορεί να στείλει όμως το μήνυμα πως όχι μόνο δεν είναι δικαίωμα η εκδήλωση ρατσισμού στον δημόσιο λόγο, όπως θέλουν να την παρουσιάζουν ορισμένοι, αλλά απειλεί την υπόσταση του κράτους δικαίου και δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή σε μια πολιτεία που βασίζεται στην αρχή πως κάθε άνθρωπος είναι φορέας ενός πυρήνα απαράγραπτων δικαιωμάτων».
Αφελής ερώτηση: γιατί άραγε οι πιο φανατικοί υπερασπιστές των βδελυρών πράξεων των κόκκινων τρομοκρατών (φυλλάδα Ιών), είναι και οι πιο φανατικοί υπερασπιστές των διώξεων ιδεών και απόψεων;
(ΥΓ): Η τρομοκρατία του Σόρος δε θα περάσει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-sklhroi-tou-soros-zhtane-pogkrom-antiratsistikwn-diwjewn#ixzz4IdOAemBX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου