OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Πείνα και των γονέων στην σοσιαλιστική Βενεζουέλα

Πείνα και των γονέων στην σοσιαλιστική ΒενεζουέλαΤρίτη, 16 Αυγούστου 2016 - 00:38

      New
Tι είναι όλοι τούτοι; Πού πάνε; Μήπως είναι «προσφυγάκια»;
Όχι, είναι πολίτες της σοσιαλιστικής Βενεζουέλας (του προτύπου του ΣΥΡΙΖΑ και του ψεκασμένου φανφαρόνου που φιλοδοξεί να γίνει ο… Τσάβες της Ελλάδος!) που μπόρεσαν και πήγαν στην Κολομβία να ψωνίσουν τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή τους, τρόφιμα και φάρμακα! Τα οποία δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στην σοσιαλιστική τους πατρίδα!
Η Κολομβία, λοιπόν, άνοιξε και πάλι επισήμως τα σύνορά της για τους πολίτες της γειτονικής χώρας σε πέντε σταθμούς ελέγχων από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ (τοπική ώρα). Σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας πάνω από 5.000 άνθρωποι διέσχισαν τα σύνορα από τη Βενεζουέλα μόνο τις πρώτες δύο ώρες!
Οι αρχές της Κολομβίας ενημέρωσαν πως σε καθημερινή βάση βρίσκονται αντιμέτωπες με εκατοντάδες πεινασμένους ανθρώπους που επιχειρούν να περάσουν στη χώρα τους από τη Βενεζουέλα, με παράνομο τρόπο, είτε διασχίζοντας ποτάμια και δύσβατα σημεία των συνόρων, είτε δωροδοκώντας τους φύλακες.
Αυτός είναι ο σοσιαλισμός: πείνα και δυστυχία!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peina-kai-twn-gonewn-sthn-sosialistikh-benezouela#ixzz4HRPtVdaG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου