OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....


O σκονισμένος Ομράν (δεξιά φωτό) αποτελεί το νεό σύμβολο προπαγάνδας, απο τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι, των δυτικών MME..τους συγκίνησε η σκόνη κ.λ.π.
H oργάνωση Nour al-Din al-Zinki σύμμαχος των ΗΠΑ αποκεφάλισε στο Χαλέπι το παιδί Abdallah Issa.(αριστερή φωτό)
Στυγερή - έως παγερά αδιάφορη, η στάση των δυτικών ΜΜΕ και των ανέντιμων παπαγάλων τους... ουδείς συγκινήθηκε τοτε ..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ..
ανάρτηση από Φ.Β

Τελικά τα βρώμικα ΜΜΕ και οι φτηνοπαπαγάλοι τους ,είναι η μεγαλύτερη αιτία της συμφοράς στην Ευρώπη,γιατί κρατούν ''τυφλό'' και πλανεμένο τον πολίτη, μακριά απο την ΑΛΗΘΕΙΑ...Αν η Δικαιοσύνη είχε πράξει το αυτονόητο χρέος της,ζητώντας στοιχεία για κάθε είδηση που ανακοινώνουν,,μόνο με τους οχετούς συκοφαντίας και την παραπληροφόρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής ,θα είχαν προφυλακιστεί πολλοί μα πάρα πολλοί,καναλάρχες και παπαγάλοι για διασπορά ψευδών ειδήσεων ,παραπλάνηση της κοινής γνώμης ,και συμμετοχή στο εγκλημα κατά της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού..
.Αλλά δυστυχώς σήμερα,πιό πολύ ''εισαγγελέας είναι ο παπαγάλος των καναλιών και των εντύπων ,παρά ο εισαγγελέας εκπρόσωπος της δικαιοσύνης....Ετσι ''πουλάνε'' ψευτοανθρωπισμό και ψευτοαλληλεγγύη,αυστηρά και μόνον όταν βολεύει η εξυπηρετεί τους αφέντες παγκοσμιοποιητές που τους χρηματοδοτούν,όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε....Σημεία των -κακών τους- των καιρών...ή ηλιθιότητα  και ανευθυνότητα των λαών ,που ''πατάνε ακόμη το κουμπί στο τηλεκοντρόλ....δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους απατεώνες  και τα αφεντικά τους ,να κάνουν την βρωμοδουλειά τους;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου