OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΣΠΙΟΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ;


propaganda copy
Γράφει ο Θεόδωρος Χλωρίδης
Μα τι άλλο από το να σε διακόπτουν άρον-άρον και να κλείνουν τη συζήτηση. Την παραπάνω συμπεριφορά των αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων (σύμφωνα με τους ομογάλακτους τους του παρακρατικού-κρατικού γκέτο των Εξαρχείων), είχε την τύχη να απολαύσει το Σάββατο το πρωί, ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτής της ψευτοδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο Ψωμιάδης, σε κάποια στιγμή της συζήτησης, επανέλαβε αυτό που υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια η Χρυσή Αυγή, ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες από τη Συρία παρά μόνο λαθρομετανάστες, εφόσον οι άνθρωποι αυτοί, μετά την έξοδο από τη χώρα τους, καταλήγουν στην Τουρκία, η οποία θεωρείται ασφαλής χώρα. Με την κατόπιν παράνομη μεταφορά τους στη Ελλάδα, παύουν να έχουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και θεωρούνται, σύμφωνα και με τον ΟΗΕ, λαθρομετανάστες.

Και όταν κάποιος κάνει το λάθος και αμφισβητήσει τις «ιερές αγελάδες» των παγκόσμιων αφεντικών, τότε τα προοδευτικά αντανακλαστικά των χρυσοπληρωμένων μισθοφόρων του πολυπολιτισμού ενεργοποιούνται άμεσα, με αποτέλεσμα να σου αφαιρείται ο λόγος, πάντοτε δημοκρατικά.
Πώς, άλλωστε, θα δικαιολογήσουν τον παχυλό μισθό που εισπράττουν από το περιούσιο αφεντικό;
Σκάι, η αλήθεια να λέγεται…
εθνικισμός net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου