OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Η Νουδούλα μετακομίζει γιατί... χρωστάει «της Μιχαλούς»

Η Νουδούλα μετακομίζει γιατί... χρωστάει «της Μιχαλούς»Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016 - 16:02


Παρελθόν αποτελεί πλέον η οδός Συγγρού για την κακόφημη νουδούλα, η οποία μετακομίζει. Το… σύνθημα της μετακόμισης το έδωσε ο ίδιος ο… χαρωπός φον Κούλης, ποζάροντας καθήμενος επί άδειου γραφείου και χαμογελώντας -ως συνήθως- ηλιθίως:
 «Από αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο!».Η Νουδούλα μετακομίζει γιατί... χρωστάει «της Μιχαλούς»
Και γιατί παρακαλώ μετακομίζει; Όχι γιατί… χωρίζει (όπως λέει το γνωστό τραγούδι), αλλά γιατί χρωστάει! «Χρωστάει της Μιχαλούς», που λέμε, σε όλους όσους μιλάνε… ελληνικά. Μόνο στις τράπεζες, χρωστάει 132,5 εκατομμύρια ευρώ! Χώρια τα υπόλοιπα που χρωστάει στη ΔΕΗ, στο ΙΚΑ κι από δω κι από κει!
Επιπλέον, χρωστάει και κάτι νοίκια για το κτίριο της Συγγρού, όπως λένε οι… κακές γλώσσες, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει ειδοποιηθεί να τα γράψει στο… χιόνι.


Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη των γραφείων του Μοσχάτου, ας φορέσει καλού-κακού ένα μεγάλο… φέσι κι ας κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει αν του… πάει.
(ΥΓ): Ο ορισμός του θράσους: Αυτοί (και οι άλλοι - όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε…) χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες, που έχουν… φεσώσει τους πάντες, απαιτούν από τον ελληνικό λαό να πληρώσει τα… κερατιάτικά τους!
Εθνικισμός.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-noudoula-metakomizei-giati-chrwstaei-ths-michalous#ixzz4GHXSzxYe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου