OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Σε τουρκική εφημερίδα έτρεξε να κλαφτεί ο Ζεϊμπέκ μετά τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής

Σε τουρκική εφημερίδα έτρεξε να κλαφτεί ο Ζεϊμπέκ μετά τις αποκαλύψεις της Χρυσής ΑυγήςΚυριακή, 7 Αυγούστου 2016 - 17:17


Είδαμε όλοι αυτές τις μέρες τις
 αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής για τον τουρκόφρονα βουλευτή του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Είδαμε τις φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα που παρέθεσε ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, και την σιωπή που επέλεξε ως υπεράσπισή του ο βουλευτής του Σύριζα.Σε τουρκική εφημερίδα έτρεξε να κλαφτεί ο Ζεϊμπέκ μετά τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής
Είδαμε επίσης την στοργή με την οποία περιέλαβε το γνήσιο τέκνον της η προδοτική μεταπολιτευτική νομεκλατούρα, η οποία έχει οδηγήσει την τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη σε μέγιστο σημείο. Συγκεκριμένα, ο μεν προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης της ψευτοδεξιάς έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ζεϊμπέκ, ενώ παρόμοια στάση τήρησαν και οι συνάδελφοί του από το Πασόκ.
Στον τουρκικό τύπο έσπευσε να κάνει δηλώσεις από την πλευρά του ο ίδιος ο Ζεϊμπέκ. Ειδικότερα, έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα φιλικά προσκείμενη στον σουλτάνο Ερντογάν, την millet, και τις σχετικές δηλώσεις του σας τις παραθέτουμε, μετεφρασμένες από το ιστολόγιο tourkikanea:
«Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκαν πως ο βουλευτής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμέκ έσκισε την ελληνική σημαία και χρησιμοποιώντας άσχημες εκφράσεις τον κατηγόρησαν πως είναι Τούρκος πράκτορας
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την συζήτηση του τζαμιού που θα γίνει στην Αθήνα , απεύθυναν βαριές κατηγορίες κατά του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.


Οι βουλευτές του ρατσιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, υποστήριξαν πως ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κατά την κηδεία του στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού στην Γλαύκη, έκαψε την ελληνική σημαία.
Τον ισχυρισμό αυτό απέρριψε κατηγορηματικά ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ λέγοντας «Εμένα οι πρόγονοι μου πολέμησαν ενάντια στον φασισμό στην Αλβανία. Οι δικοί σας που βρισκόταν τότε ;».
Εκείνη την στιγμή βουλευτές της Χρυσής Αυγή του φώναζαν ¨Σκάσε ρε¨ και ¨Τούρκε¨.
Αργότερα τον λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ο οποίος χαρακτήρισε τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ως «Φιλότουρκο». Αργότερα ο Λαγός τον είπε «πράκτορα των Τούρκων». Ενώ του είπε «Πες τώρα πως δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη, διαφορετικά είσαι Τούρκος».
Επενέβη ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος ζήτησε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγή να καθίσουν στις θέσεις τους και να βγούνε από την αίθουσα.
«ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΣΚΙΣΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ»
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ μιλώντας στον τύπο σχετικά με το θέμα είπε πως βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την συζήτηση σχετικά με το τζαμί, εξέτρεψαν την συζήτηση και του απεύθυναν ψευδείς κατηγορίες. Είπε:
«Χρησιμοποίησαν πάλι το πικρό περιστατικό που συνέβη την Γλαύκη. Εκμεταλλεύτηκαν το θέμα. Έφτασαν να μου πετάξουν την ανόητη και ψευδή κατηγορία πως έκαψα την ελληνική σημαία. Ας παρουσιάσουν μια τέτοια φωτογραφία και εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ. Τα υπόλοιπα δημοκρατικά κόμματα στην βουλή, φυσικά και με στήριξαν. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μανιάτης που μίλησε μετά από εμένα, κατήγγειλε την επίθεση και με στήριξε. Ο στόχος ήταν να παρουσιάσουν την μειονότητα πολύ διαφορετικά. Όπως ποτέ δεν ήταν. Εμείς ως μειονότητα είμαστε άνθρωποι που δεν δίνουμε χώρο στα άκρα. Η Χρυσή Αυγή θέλει να οδηγήσει τα γεγονότα σε εντελώς άλλες κατευθύνσεις. Η μειονότητα τελευταία έκανε μια δημοκρατική διαδήλωση. Αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί με σεβασμό. Στη χώρα αυτή όλοι καθημερινά κάνουν διαδηλώσεις. Εάν λοιπόν κάνει και η μειονότητα γιατί να είναι πρόβλημα αυτό; Επίσης ανέφερα το εξής. Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για αυτή την πατρίδα και έπεσαν μάρτυρες. Δύο θείοι μου έχουν μετάλλια πολέμου. Άραγε εκείνων οι πρόγονοι σε τίνος το μέρος ήταν;».»
Παρατηρούμε ότι ο Ζεϊμπέκ σε αντίθεση με τις παλαιότερες δηλώσεις του αποφεύγει να χαρακτηρίσει την μειονότητα ως «τουρκική». Αυτό είναι μία νίκη της Χρυσής Αυγής και θα φροντίσουμε να παραμείνει έτσι.
Κατά δεύτερον δεν βλέπουμε απαντήσεις στις φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα που παρουσίασε ο Συναγωνιστής. Τι δουλειά είχε ο Ζεϊμπέκ να μιλάει κάτω από την τουρκική σημαία και την εικόνα του σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ; Τι δουλειά έχει κάτω από τις σημαίες της τουρκίας, της βουλγαρίας και της... «ανεξάρτητης θράκης»;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-tourkikh-efhmerida-etreje-na-klaftei-o-zeimpek-meta-tis-apokalupseis-ths#ixzz4GkqvJgfd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου