OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας: Υγειονομική βόμβα το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων που τελεί υπό κατάληψη “αλληλέγγυων” και λαθρομεταναστών ...Βρωμάει απο όλες τις πλευρές, η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΉ ''αλληλεγγύη'' τους, μεταφορικά και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας: Υγειονομική βόμβα το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων που τελεί υπό κατάληψη “αλληλέγγυων” και λαθρομεταναστώνΔευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 - 19:32


Γράφαμε πρόσφατα για τα
 κρούσματα ελονοσίας που επανεμφανίστηκαν στην χώρα, καθώς και για το κέντρο λαθρομεταναστών στο Ελληνικό, το οποίο είναι μια υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας.Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας: Υγειονομική βόμβα το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων που τελεί υπό κατάληψη “αλληλέγγυων” και λαθρομεταναστών
Σήμερα ήρθε το φως ακόμα μια υγειονομική βόμβα στην καρδιά της πρωτεύουσας από την νέα έκθεση-καταπέλτη των Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας, η οποία αποτυπώνει τις συνθήκες υγιεινής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, που τελεί υπό κατάληψη από αλληλέγγυους, οι οποίοι έχουν μεταφέρει εκεί λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύεται η κατάσταση αυτή εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία, καθώς τα λύματα πλημμυρίζουν τους δρόμους γύρω από το υπό κατάληψη κτίριο και αποτελούν εστία μόλυνσης για όλη την περιοχή. Παρά το γεγονός ότι οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας δεν μπήκαν στο κτίριο, καθώς τελούσε υπό κατάληψη η εικόνα που αποτυπώνεται για την γύρω περιοχή είναι τραγική.
Ειδικότερα στην Έκθεση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Στην οδό Έβανς υπήρχε μεγάλη ποσότητα στάσιμων κι δύσοσμων υδάτων τα οποία έρεαν σε όλους του γύρω δρόμους με αποτέλεσμα να γίνεται δυσχερής η παραμονή μας στην περιοχή. Επιπλέον λόγω των στάσιμων υδάτων υπήρχε μεγάλος αριθμός από κουνούπια τα οποία επιβαρύνουν τον περιβάλλοντα χώρο, επιτείνοντας το πρόβλημα Δημόσιας υγείας που έχει δημιουργηθεί. Αναφορικά με το πίσω ακάλυπτο χώρο υπήρχε μικρή ποσότητα απορριμμάτων τα (πλαστικά και αλουμίνια κουτιά,πάνε χαρτιά) τα οποία ρίχνουν οι καταληψίες από τα μπαλκόνια του κτιρίου»

Η Έκθεση καταλήγει τονίζοντας τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η για τη Δημόσια υγεία: «Τονίζεται ότι πέραν της αισθητικής ρύπανσης η επί μακρόν παραμονή των απορριμμάτων συμβάλλει στην επιτάχυνση διεξαγωγής αερόβιων και αναερόβιων διεργασιών (αύξηση μολυσματικού φορτίου) και στην εκδήλωση κινδύνων μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών παρουσία φορέων μετάδοσης) …Θα πρέπει να γίνει εντοπισμένη προνυμφοκτονία –εντομοκτονία ώστε να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός των ώριμων κουνουπιών τα οποία έχουν αναπτυχθεί στον περιβάλλοντα χώρο».
Η Έκθεση Αυτοψίας κοινοποιήθηκε στους παραλήπτες 25/8/2016. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι από την ημέρα που έγινε η κατάληψη του κτιρίου και παρά τις καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες με έγγραφο στις 26/7/2016 χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας για να συνταχθεί η έκθεση αυτοψίας και να κοινοποιηθεί, στο δε μεσοδιάστημα δεν έγινε τίποτα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithewrhtes-dhmosias-ugeias-ugeionomikh-bomba-to-geniko-nosokomeio-pathsiw#ixzz4Io7Ntzkl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου