OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Επανέρχεται η υπόθεση των αλλοιωμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που μας οδήγησαν στα εθνοκτόνα Μνημόνια

Επανέρχεται η υπόθεση των αλλοιωμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που μας οδήγησαν στα εθνοκτόνα Μνημόνια

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 - 11:21


Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Γιατί τόση σιωπή για ένα τόσο σοβαρό θέμα;
Διαβάσαμε στην εφημερίδα "ΠΑΡΟΝ" ότι ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση που είχε ασκήσει ως Αντεισαγγελέας η Ξένη Δημητρίου κατά του απαλλακτικού βουλεύματος για τον (πρώην πλέον) πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέα Γεωργίου επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος κατηγορείται για τεχνητή διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, ώστε να υπάρξει το... υπόβαθρο για να ανοίξει η πόρτα στα Μνημόνια.


Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, η υπόθεση βγαίνει από το αρχείο, όπου είχε τεθεί, παρά τις έντονες αντιδράσεις, και επιστρέφει στο Συμβούλιο Εφετείου Αθηνών.
Και πλέον δίνεται η δυνατότητα να αποκαλυφθούν τα παιγνίδια που παίχθηκαν εναντίον της χώρας, με τη βοήθεια των τότε κυβερνώντων. Οι κραυγές που ακούστηκαν από το ΠΑΣΟΚ αλλά και οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με την αποδοχή της αναίρεσης προδίδουν ανησυχία.
Κι αυτό γιατί καταλαβαίνουν ότι η διερεύνηση των ευθυνών δεν θα περιορισθεί στον τότε επικεφαλής της Στατιστικής Αρχής, αλλά θα επεκταθεί και στα κυβερνητικά στελέχη...
Η εφημερίδα κάνει και μια σημαντική παρατήρηση που αφορά το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Λέξη δεν βρήκε να πει για αυτήν τη σημαντική απόφαση του Αρείου Πάγου ο λαλίστατος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ουδέν επίσης σχόλιον από τους υπεύθυνους τομεάρχες του οικονομικού τομέα. Να υποθέσουμε ότι δεν τους έδωσε την άδεια το Βερολίνο;»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epanerchetai-h-upothesh-twn-alloiwmenwn-stoicheiwn-ths-elstat-pou-mas-odhgh#ixzz4H1RYIqI3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου