OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αντώνης Γρέγος: Στο απυρόβλητο ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Αντώνης Γρέγος: Στο απυρόβλητο ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

O συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του στο νομοσχέδιο για το «έγκλημα στον κυβερνοχώρο» αρχικά υπενθύμισε στο σώμα πως την Χρυσή Αυγή την έβαλε στην βουλή ο Ελληνικός Λαός και θα πρέπει να το σέβονται αυτό όλες οι πτέρυγες της βουλής.
Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε ότι επιχειρείται από την κυβέρνηση μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση των ιδεών και της ελεύθερης έκφρασης των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα. Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο στην ουσία θα διώκονται μόνο όσα αδικήματα είναι κατά των αλλοδαπών εάν υπάρχουν αυτά φυσικά και βλέπουμε πως για ακόμη μια φορά παραμένουν στο απυρόβλητο τα εγκλήματα των αλλοδαπών κατά των Ελλήνων, ανέφερε μεταξύ άλλων.


Σημείωσε πως το νομοσχέδιο αυτό έχει συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς που δεν είναι άλλοι από τις διώξεις του φρονήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και η κυβέρνηση προσπαθεί να μιμηθεί τις πρακτικές της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.
Κλείνοντας αναφέρθηκε στους κινδύνους από την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών και τζιχαντιστών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αλλά και στην άνοδο των Εθνικιστών Κινημάτων. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-sto-apuroblhto-o-ratsismos-kata-twn-ellhnwn-binteo#ixzz4Fk7FXl8E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου