OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ζήτω ο πολυπολιτισμός!Αυτούς αποκαλούν αδέλφια τους τα αναρχοκοπρόσκυλα που υπηρετούν τον νεοταξίτη αφέντη.. Μουλάς ετών 60, απήγαγε και παντρεύτηκε 6χρονο κοριτσιάκι, στο Αφγανιστάν





Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 - 08:32


 
Ζήτω ο πολυπολιτισμός! Μουλάς ετών 60, απήγαγε και παντρεύτηκε 6χρονο κοριτσιάκι, στο Αφγανιστάν
Ο… πολυπολιτισμός, με τον οποίο μας ταΐζουν καθημερινά οι αριστεροί πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σ’ όλο του το μεγαλείο:
Ο μουλάς Μοχάμαντ Καρίμ, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη επειδή απήγαγε και παντρεύτηκε ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 6 ετών, σε μια απομονωμένη επαρχία του Αφγανιστάν.


Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί του το πρόσφεραν ως… «θρησκευτικό δώρο» οι γονείς του. Ωστόσο, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, που επικαλείται την οικογένεια της μικρής, το κοριτσάκι απήχθη από την επαρχία Χεράτ, που συνορεύει με το Ιράν, πριν από αρκετές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Η ανεξάρτητη Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αφγανιστάν κατέγραψε πέρσι 235 εξαναγκαστικούς γάμους, στους μισούς από τους οποίους οι «νύφες» ήταν ηλικίας 11-15 ετών.
Αλλά, στο 7% των περιπτώσεων τα κορίτσια που παντρεύονταν ήταν ακόμη μικρότερα, από 7 έως 10 ετών.
(ΥΓ): Αλήθεια, τι 6 τι 60; Η διαφορά τους είναι… μηδενική!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zhtw-o-polupolitismos-moulas-etwn-60-aphgage-kai-pantreuthke-6chrono-korits#ixzz4FzHD5dvT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου