OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ.:ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ…


kke

Από την εποχή που εγκαθίδρυσε ο εθνοπροδότης Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος, το κλεπτοκρατικό μεταπολιτευτικό καθεστώς, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος » εξαργυρωσε » την νομιμοποίηση του όντας ο παρασκηνιακός στυλοβάτης του. Ουσιαστικά ανέλαβε να εκτελεί τον υποτιθέμενο ρόλο της προάσπισης των δικαιωμάτων των εργατών, όμως στην πραγματικότητα δρούσε με υπονόμευση αυτών καθώς εξέθρεφε διαρκώς έναν συνδικαλιστικό μηχανισμό, οποίος λειτουργούσε διαλυτικά μεταξύ των σχέσεων εργοδοτών και εργαζομένων, τον οποίο χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν σε επιχειρήσεις που δεν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του ΚΚΕ.
Με την πάροδο του χρόνου αποκαλύφθηκε η χρησιμότητά του για το υπάρχον πολιτικό σύστημα όταν συμμετείχε στην οικουμενική κυβέρνηση του 1990, ενώ αργότερα και η επιχειρηματική δραστηριότητα του λαμβάνοντας δίκαια τον ειρωνικό χαρακτηρισμό » Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος «. Όμως εκεί που απογυμνώθηκε τελείως ήταν κατά την διάρκεια των μεγάλων λαϊκών αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου του νεότερου, όπου ως γνήσιος φρουρός της μεταπολιτευτικής εξουσίας, χρησιμοποίησε ως ανθρώπινο » τείχος » προστασίας του μέλη του για να προστατευθεί το Ελλαδικό Κοινοβούλιο από επιθέσεις αγανακτισμένων απλών πολιτών.
Επίσης, ιστορικά τεκμηριωμένο γεγονός, αποτελεί η ανθελληνικότητα του, από την εποχή της ιδρύσεως του ως ΣΕΚΕ, μέχρι σήμερα.
Όλα τα προαναγραφόμενα είναι γνωστά σε όσους Έλληνες αναζητούν την ιστορική αλήθεια για το ΚΚΕ και σε αυτό το κείμενο θα τεθούν κάποια ερωτήματα, προς τους συναδέλφους κομμουνιστές που αφορούν πολιτικές ενέργειες του κόμματος των εν Ελλάδι μπολσεβίκων στα χρόνια των μνημονιων….

Αληθεια κύριοι συνάδελφοι γιατί ο Γενικός Γραμματέας σας ψήφισε » παρών » την νύχτα της διάσκεψης των πολιτικών αρχηγών για το τρίτο μνημόνιο? Γιατί δεν παρευρέθηκε το ΚΚΕ στην επιτροπή θεσμών, όπως όφειλε, για να προσέλθει ο Ιωάννης Στουρνάρας προς κατάθεση σχετικά με την υπόθεση της SIEMENS? Γιατί δεν συμμετείχε στην συζήτηση για το χρέος και τις γερμανικές αποζημιώσεις το ΚΚ€? Γιατί ο » σύντροφος » Κουτσούμπας απάντησε στη διασυνέντευξη  ( debate ) πως έξοδο από το Ευρώ θα είναι καταστροφική? Ποιος σύντροφός σας, αγροτοπατέρας συνέβαλε στην διάλυση των τελευταίων αγροτικών κινητοποιήσεων, με κατάληξη να μην υπάρξει ουδεμία αντίδραση όταν ψηφιζόταν το εγκληματικό ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο?
Τα παραπάνω ερωτήματα δεν αναμένουμε ως ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ να απαντηθούν από τους συναδέλφους της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας, όμως οι συνάδελφοι οφείλουν να γνωρίζουν το αληθινό προσωπείο του ΚΚ€, σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης του. Διότι όχι μόνο ορισμένοι υποστηρικτές της ΕΠΣ, διαδίδουν διαδικτυακά ψευδώς πως ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. αποτελεί » ουρά » του Λυμπερόπουλου, το ακριβώς αντίθετο έχει αποδειχθεί από την γενικότερη δραστηριότητα του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., όπως και έχει απαντηθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις περί του θέματος,αλλά δυσφημούν και τον ΛΑΪΚΌ ΣΎΝΔΕΣΜΟ – ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ πως υπηρετεί την πλουτοκρατία. Οι » σύντροφοι » έχουν διαφημίσεις της EUROBANK, της Τράπεζας Πειραιώς και της πολυεθνικής COCA COLA στην κομματική φυλλάδα τους και όχι οι Έλληνες Εθνικιστές. Έχουν φτάσει στο άκρο σημείο της γελοιότητας να αναγράφουν ακόμα πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σχετίζεται με την Νέα Δημοκρατία…. Οι παράνομες πολιτικές διώξεις όπως και οι μαρτυρίες Μπαλτάκου και Ρουπακιώτη, τους παραδίδουν στην χλεύη των σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών.
Πλέον, οι συνάδελφοι της ΕΠΣ, ας γνωρίζουν πως κάθε συκοφαντική δυσφήμιση κατά του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., όπως και του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, δεν θα μένει αναπάντητη….
ΛΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου