OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ξεφεύγει η κατάσταση !Επιστολή παιδιών ζητάνε βοήθεια! ‘’Μας χτυπούν οι μουσουλμάνοι’’





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ξεφεύγει η κατάσταση !

Ξεφεύγει η κατάσταση με το μεταναστευτικό σε όλο τον κόσμο! Στην Σουηδία οι γονείς δεν αφήνουν τα παιδιά του να πάνε στο σχολείο υπό τον φόβο μήπως πέσουν θύματα βιασμού…
«Τα παιδιά μου κάθονται στο σπίτι από την Τετάρτη, καθώς δεν αισθάνονται ασφαλή στο σχολείο και δεν θέλω να τα αναγκάσω να πάνε εκεί», λέει η Malin, μητέρα δύο αγοριών που πηγαίνουν στο σχολείο στο Kristianstad.
Από την διεύθυνση του σχολείου λεγόταν απλά η προτροπή να απομακρύνονται τα παιδιά μόλις αντιληφθούν συμπλοκές ή τσακωμούς.
«Όταν φεύγουν, τα κυνηγάνε συμμορίες παιδιών που τα βρίζουν χρησιμοποιώντας πολύ υβριστική γλώσσα, σε παιδιά δευτέρας και τρίτης τάξης», λέει η Malin, και προσθέτει:
«Όταν ένα από τα αγόρια είπε ότι δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο με τα παιδιά των μεταναστών, γιατί δεν παίζουν δίκαια, δύο από αυτά του επιτέθηκαν. Όταν κατέφθασαν κάποιοι ενήλικες για να παρέμβουν, ήδη το παιδί ήταν γεμάτο με αίματα».
Η Madeleine, μια άλλη μητέρα που έχει παιδιά στο σχολείο είπε: «Τα παιδιά μου κάθισαν στο σπίτι την Παρασκευή, καθώς είδαν να στραγγαλίζουν τον καλύτερο φίλο τους την Πέμπτη».
http://voicenews.gr/
- See more at: http://paradrasi.gr/2016/03/20/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%ce%b2%ce%bf/#sthash.CQWhP0y2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου