OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιουσουφάκια οι Συριζαίοι - Τουρκικές σημαίες στο λογαριασμό του Βερναρδάκη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιουσουφάκια οι Συριζαίοι - Τουρκικές σημαίες στο λογαριασμό του Βερναρδάκη!Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 - 16:39


Ιδού ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα: το εξώφυλλο σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Βερναρδάκη «κοσμείται» με... τουρκικές σημαίες!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιουσουφάκια οι Συριζαίοι - Τουρκικές σημαίες στο λογαριασμό του Βερναρδάκη!
Κατά τ' άλλα, οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου ενοχλούνται όταν η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις προδοσίες και τον γενιτσαρισμό τους, επιδιώκοντας μάλιστα την «δημοκρατική» της φίμωση εντός και εκτός κοινοβουλίου.
Όσο και να προσπαθούν οι Αριστεροί να κρύψουν τον ανθελληνισμό τους, η χαρά δεν τους αφήνει. Είναι δε τόσο προκλητικοί, ώστε να μην λογαριάζουν τις δίκαιες αντιδράσεις οργής των Ελλήνων.
Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι πάντοτε η αντεθνική Αριστερά!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-giousoufakia-oi-surizaioi-tourkikes-shmaies-sto-logariasmo-tou-c#ixzz41CHjoY00

1 σχόλιο:

  1. Ελα τωρα,συριζα,απο ποτε ηταν κομμα?αποκομμα του κερατα,κολλουσαν οπου εβρισκαν για να μασουν ψηφους,ιδεολογικο υποβαθρο βοθρολυμματος.Αλητες θα το πληρωστε με αιμα αυτο που κανετε,η καταρα μας καταρα στα παιδια σας και στον σκατολακκο που Θα σας θαψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή