OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Astra Θεσσαλίας: Όποιος πολεμά την Χρυσή Αυγή, πολεμά την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Astra Θεσσαλίας: Όποιος πολεμά την Χρυσή Αυγή, πολεμά την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 - 14:32


Όπως επεσήμανε, οι όποιοι διαξιφισμοί μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς εικονικοί με στόχο την συνέχιση της εξαπάτησης των Ελλήνων, και ας μην εθελοτυφλούν κάποιοι. Ο διάλυση του πρωτογενούς τομέα και η εφαρμογή των αντιλαϊκών νομοσχεδίων περί ασφαλιστικού και φορολογικού προωθούνται εξίσου και από τα δύο από-κόμματα.Σε μια πλήρη διαλεύκανση του θολού πολιτικού τοπίου, στο οποίο πρωταγωνιστεί σύσσωμος ο πολιτικός μνημονιακός συρφετός, προέβη ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος  στο Astra Θεσσαλίας. 
Όσο για το «προσφυγικό» ζήτημα επεσήμανε ότι το ποσοστό των προσφύγων είναι αμελητέο, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της συντελούμενης μαζικής εισροής αποτελείται από λαθρομετανάστες. Η τακτική της διασποράς των hot-spots στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας συνιστά μέγιστο κίνδυνο, οποίος απειλεί τόσο την εθνική ομοιογένεια και ακεραιότητα όσο και την κοινωνική ειρήνη και δημόσια τάξη.
Ο βουλευτής Μαγνησίας έστειλε ένα διάτορο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που αντιστέκεται σε όλη αυτήν την πολυεπίπεδη επίθεση που υφίσταται η Πατρίδα, και καταγγέλλει διαρρήδην την υπονόμευση της Εθνικής ακεραιότητας, καθώς τα προσωπεία των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου έχουν πέσει. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πατριωτική αντιπολίτευση».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panagiwths-hliopoulos-sto-astra-thessalias-opoios-polema-thn-chrush-augh-po#ixzz40uszASSK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου