OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες απόλυτα υπεύθυνοι για την ισλαμική τρομοκρατία | Χρυσή Αυγή

Οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες απόλυτα υπεύθυνοι για την ισλαμική τρομοκρατία | Χρυσή ΑυγήΤρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 - 09:31

      21
Οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες απόλυτα υπεύθυνοι για την ισλαμική τρομοκρατία
Τα ανοιχτά σύνορα στην Ευρώπη επιτρέπουν σε ψυχασθενείς ισλαμιστές τρομοκράτες, σε εγκληματίες, σε λαθρομετανάστες και σε «κατατρεγμένους» να εισβάλλουν ανενόχλητοι στις χώρες της γηραιάς ηπείρου και να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των αυτοχθόνων πολιτών.
Αυτός ο κίνδυνος πρέπει να σταματήσει, αλλιώς οι ισλαμιστές εγκληματίες θα εκμεταλλευτούν το χάος της λαθρομετανάστευσης και στο άμεσο μέλλον τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι θα φαντάζουν ως παρωνυχίδα στην ασφάλεια των ευρωπαϊκών πόλεων.


Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη έχει αποτύχει, αφού σκόρπισε τον θάνατο στο Παρίσι και θα σκορπίσει τον θάνατο και την εγκληματικότητα και σε άλλες πόλεις της ηπείρου μας. Η μόνη πραγματικότητα που απορρέει από αυτή την πολιτική είναι το ισλαμικό μίσος και ο ισλαμικός ρατσισμός εναντίον των αυτοχθόνων ευρωπαϊκών λαών. Εάν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη δεν σφραγίσουν τα σύνορα τους και όλοι οι λαθρομετανάστες δεν επιστρέψουν στις πατρίδες τους, τότε τρομοκρατικές ενέργειες όπως αυτές του Παρισιού είναι προγραμματισμένες και για άλλες πόλεις.
Με την λαθρομετανάστευση ως όπλο πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την Ευρώπη των Εθνών, ακόμη περισσότεροι αυτοί που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα. Στους τελευταίους συγκαταλέγονται οι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου που υποθάλπουν με την πολιτική τους την εγχώρια και διεθνή τρομοκρατία. Εάν δεν αφυπνιστούμε ως έθνος και ως λαός και δεν ενεργήσουμε άμεσα για να προστατευθούμε από τους ισλαμιστές εγκληματίες που προωθεί στην χώρα μας η δουλεμπορική πολιτική της Τουρκίας με προτροπή των Αμερικανοσιωνιστών, τότε ο δρόμος προς την εθνική καταστροφή είναι αναπόφευκτος.
Τα ανοιχτά σύνορα δεν είναι όπως υποστηρίζουν Φιλελεύθεροι, Αριστεροί και Ψοφοδεξιοί δείγμα κοσμοπολιτισμού και ελευθερίας. Είναι δείγμα ανεύθυνης πολιτικής και προδοσίας. Η Τουρκία με την δουλεμπορική της πολιτική ουσιαστικά μας έχει κηρύξει τον πόλεμο και οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες σφυρίζουν αδιάφορα και αναλώνονται σε καταστροφικό για το έθνος ανταγωνισμό, υπερασπιζόμενοι και υπηρετώντας την διεθνή πολιτική του Σιωνισμού, της «Πανευρώπης» του Coudenhove-Kalergi, ο οποίος προ πολλών δεκαετιών είχε οραματιστεί μια ενωμένη Ευρώπη που θα κατοικείται από μια νεγροειδή φυλή που θα έχει αντικαταστήσει την ποικιλία των λαών της ηπείρου και θα εμπνέεται από τον ιουδαϊκό πολιτισμό.
Η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης από Αφρική και Ασία εξυπηρετεί τα σχέδια των Σιωνιστών, οι οποίοι δια αυτής προσπαθούν να εξασθενήσουν τα εθνικά κράτη της Ευρώπης. Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει χωρίς δισταγμό να εξοστρακίσουν τους προδότες ριψάσπιδες πολιτικάντηδες που απεργάζονται την εθνική και φυλετική τους εξόντωση.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-islamikh-tromokratia-programmatizetai-apo-tous-ripsaspides-politikous#ixzz3rlaaNv4B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου