OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σκανδαλώδης συγκάλυψη ΝΔ, κλεφτο-Πασόκ και... τιμημένου ΚΚΕ για τα κομματικά θαλασσοδάνεια των 272.500.000! | Χρυσή Αυγή


ΠΟΛΥ....ΡΟΖΟΥΛΙ Η ΒΟΥΛΗ  

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 - 20:23
Γράφει ο Αθανάσιος ΒασιλόπουλοςΣκανδαλώδης συγκάλυψη ΝΔ, κλεφτο-Πασόκ και... τιμημένου ΚΚΕ για τα κομματικά θαλασσοδάνεια των 272.500.000!
Τη σχετική είδηση δεν πρόκειται να την διαβάσετε και να την ακούσετε στα κατεστημένα ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, ούτε βεβαίως στους βόθρους των σπαγκοραμμένων του Περισσού. Βλέπετε, ξέρουν καλά οι αχρείοι να κρύβουν τις πομπές τους από τον «κυρίαρχο λαό»!
Την ίδια ώρα, λοιπόν, που αφαιμάζουν τον ελληνικό λαό απ’ όλες τις μπάντες, στο αρχείο, λοιπόν, κατέληξε η δικογραφία για τα (δανεικά κι αγύριστα…) «δάνεια» της Αγροτικής Τραπέζης προς τα πολιτικά κόμματα του… συνταγματικού (κλεπτοκρατικού!) τόξου!
Έτσι, πενήντα υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, 10 πολιτικά πρόσωπα, ταμίες και διευθυντές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, της νουδούλας και του… «άσπιλου», «αμόλυντου» και «τιμημένου» κουκουέ (λείπει ο Μάρτης…;), που ευθύνονται για το πάρτι της διασπάθισης 272.500.000 ευρώ την περίοδο 2000-2011, δεν θα έχουν καμία επίπτωση!
Πρόκειται για τους εξής: τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ Αλέξανδρο Τουρκολιά, τον πρώην επικεφαλής της Αγροτικής Τράπεζας, τον διοικητή του ΙΚΑ και πρώην γενικό διευθυντή του μαφιοζο-ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, τους πρώην βουλευτές Κώστα Γείτονα και Τηλέμαχο Χυτήρη, οι οποίοι υπήρξαν διαχειριστές στο ΠΑΣΟΚ, τους Ανδρέα Μακρυπίδη, Μενέλαο Δασκαλάκη και Κωνσταντίνο Σημαιοφορίδη που βάσταγαν το ταμείο της νουδούλας και τους Άννα Πολυχρόνη Νικόλαο Σοφιανό, μεγάλους θησαυροφύλακες της ΚΚΕ Α.Ε.!
Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν!
(ΥΓ) 1: Και να μην ξεχάσουν να πληρώσουν ντάγκα-ντάγκα ΕΝΦΙΑ, φόρους, τέλη κυκλοφορίας και τα κέρατά τους τα τράγια! Γιατί ο «Μινώταυρος» της πρασινοκοκκινομπλέ διαφθοράς, διψάει για φράγκα!
(ΥΓ) 2: Και μακριά κι αλάργα από την… ''εγκληματική οργάνωση ''της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι το μόνο τίμιο κόμμα σ’ αυτή τη χώρα – και με τη βούλα του ΣΔΟΕ!
(ΥΓ) 3: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandalwdhs-sugkalupsh-nd-klefto-pasok-kai-timhmenou-kke-gia-ta-kommatika-t#ixzz3r1UKbZUE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου