OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σοκ στο Παρίσι! Πάνω από 110 νεκροί, δεκάδες όμηροι και τραυματίες από επιθέσεις ισλαμιστών | Χρυσή Αυγή

Σοκ στο Παρίσι! Πάνω από 110 νεκροί, δεκάδες όμηροι και τραυματίες από επιθέσεις ισλαμιστών | Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 - 00:22

Η επίθεση αυτή έρχεται ύστερα από την επίθεση στο Charlie Hebdo και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αυτό αποδεικνύει πως η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται σε μία περίπτωση τρομερού κινδύνου, τον οποίο μεγαλώνουν οι προδοτικές πολιτικές των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, οι οποίες επιθυμούν την εγκόλπωση των λαθρομεταναστευτικών ορδών, εντός των οποίων κρύβονται οι τζιχαντιστές – τρομοκράτες

Επίθεση σε εστιατόριο, σε συναυλιακό χώρο, σε μπαρ και στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία
Σοκ στο Παρίσι! Πάνω από 110 νεκροί, δεκάδες όμηροι και τραυματίες από επιθέσεις ισλαμιστών
Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν το βράδυ της Παρασκευής τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν έπειτα από τέσσερις επιθέσεις που σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα ακούγονται πυροβολισμοί από διάφορα κεντρικά σημεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλοι δράστες εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο εστιατόριο και άρχισαν να πυροβολούν, ενώ έριξαν και χειροβομβίδες.
Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν τρεις εκρήξεις κοντά στο stade de France στο οποίο την ώρα εκείνη διεξάγονταν ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία. Τον αγώνα παρακολουθούσε, μάλιστα, ο Φρανσουά Ολάντ και η ασφάλειά του τον απομάκρυνε άμεσα, ενώ πριν από λίγο γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως κοντά στο stade de France οι αρχές βρήκαν δυο διαμελισμένα πτώματα, τα οποία ανήκουν πιθανότατα σε καμικάζι αυτοκτονίας!
Στη συνέχεια άγνωστος άνοιξε πυρ έξω από πολυσύχναστη καφετέρια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μεταδόθηκε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί αλλά και μια ισχυρή έκρηξη στο μουσικό θέατρο Μπατακλάν, όπου αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, ωστόσο, πολλοί μιλούν ήδη για τρομοκρατικό χτύπημα από ισλαμιστές, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Μάλιστα πολλοί αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες φώναζαν "Αλλάχ Ακμπαρ" - "Ο Θεός είναι μεγάλος".



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekrhjeis-purobolismoi-kai-dekades-nekroi-sto-parisi-pithano-triplo-tromokra#ixzz3rSNVCfWp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου