OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν την Λιβύη σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών | Χρυσή Αυγή

Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν την Λιβύη σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών | Χρυσή ΑυγήΠαρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 10:28


Ο τίτλος δεν είναι δικός μας. Τον δανειστήκαμε από κείμενο ενός βιβλίου που μόλις κυκλοφόρησε, το «Αρχιτέκτονες της Συμφοράς, Η Καταστροφή της Λιβύης» (Architects of Disaster, The Destruction of Libya). Ως αρχιτέκτονες στο βιβλίο αναφέρονται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν την Λιβύη σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών
Το βιβλίο έχει γραφτεί από τον Pete Hoekstra, πρώην Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή ο οποίος διετέλεσε επί 3 έτη πρόεδρος και επί 10 συναπτά έτη μέλος της Επιτροπής του Κογκρέσου για τον Έλεγχο των Επιχειρήσεων των αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Με το βιβλίο του ο συγγραφέας κατηγορεί τον Ομπάμα και την Κλίντον (για την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών) για ανικανότητα και για λάθος χειρισμούς στην κρίση της Λιβύης.
 Ο Pete Hoekstra θεωρεί τεράστιο λάθος τις ενέργειες που έγιναν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με σκοπό την απομάκρυνση και δολοφονία του Καντάφι, ενέργειες που σύμφωνα με τον Hoekstra κατάντησαν τελικά αυτή την χώρα να γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης ισλαμιστών τρομοκρατών. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βιβλίο ότι οι μισές ποσότητες των χημικών όπλων που διέθετε ο Καντάφι στο οπλοστάσιο του κατέληξαν στα χέρια τρομοκρατών, ενώ ακόμη και σήμερα λεηλατούνται αποθήκες πυρομαχικών και όπλων από τους τρομοκράτες.

Ο πρώην Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής διατυπώνει ότι ουδείς πλέον πιστεύει ότι στην Λιβύη τα πράγματα θα βελτιωθούν, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα χειροτερέψουν.
Αντιγράφουμε από το πόνημα του Pete Hoekstra: «Ναι ο Καντάφι ήταν ένα τέρας, αλλά η σταθερότητα στην Λιβύη όταν κυβερνούσε αυτός ήταν προτιμότερη από το χάος που επικρατεί σήμερα. Το ΝΑΤΟ κατέστρεψε την Λιβύη, αλλά δεν κατάφερε να την εξουσιάσει, ούτε κατάφερε να την σταθεροποιήσει».
Θα διαφωνήσουμε σε μερικά σημεία με τον συγγραφέα. Οι ενέργειες του Ομπάμα και της Κλίντον δεν έγιναν λόγω ανικανότητας, ούτε από λάθος χειρισμούς. Έγιναν βάσει αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων με σκοπό τον διαμελισμό της Λιβύης, με σκοπό την σπορά του χάους και τον διαμερισμό των ενεργειακών κοιτασμάτων της χώρας από γνωστές σιωνιστικές εταιρίες του πετρελαϊκού κλάδου. Το ΝΑΤΟ δεν αποσκοπούσε να εξουσιάσει την χώρα, αλλά ούτε και να την σταθεροποιήσει, εξ άλλου αν το ήθελε είχε τα μέσα για να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή.
Ο σκουρόχρωμος δημοκράτης Ομπάμα επιτέλεσε όσο καλύτερα μπορούσε το έργο που του ανέθεσαν οι Σιωνιστές. Το έργο αυτό θα ήταν επιτυχές και στην Συρία και το Ιράκ αν στην αντιπέρα όχθη δεν βρισκόταν ο Πούτιν για να τον σταματήσει.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-hpa-katanthsan-thn-libuh-stratopedo-ekpaideushs-tromokratwn#ixzz3oiuLnSsE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου