OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ «ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ! Ενας πραγματικός ''ιδεολόγος'' αντιεξουσιαστής λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ ξεσκεπάζοντας την συμμορία των δήθεν ''αντι'' εξουσιαστών που είναι τα ανδρείκελα των νταβατζήδων της Ελλάδας

Στό Ιndymedia κάποιος προφανώς πραγματικός αντιεξουσιαστής που τούς πήρε χαμπάρι πιά γράφει:

«… Επίσης, ο Τσίπρας δε μας ενοχλεί όταν επισκέπτεται το νησί, σύντροφοι; Μόνο ο Λαγός μας ενοχλεί επειδή χαιρετάει ναζιστικά; Μήπως τον Τσίπρα δεν τον αγγίζουμε γιατί θα χάσουμε πελατεία παρατρεχάμενων γελωτοποιών από τα πολιτικά μας μαγαζάκια; Μήπως, εν τέλει, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας σύντροφοι;». 


Πηγή:Εθνικισμός net

ΤΑ «ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ!

antifa_mytilene
Γράφει ο Αντίοχος
Να τα πάρουμε με τη σειρά… Πρώτα επισκέφθηκαν την Λέσβο, ο τριτομνημονιακός πρωθυπουργός mister Tsipras με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας. Μετά, πήγαν τέσσερις Αμερικανοί γερουσιαστές,συνοδεία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα. Ακολούθησε ο Γκουτιέρες του ΟΗΕ. Και τελευταίοι πήγαν εκεί οι Σούλτς και Αβραμόπουλος.
Όλο το «αφάν-γκατέ» του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες την Λέσβο!
Αλλά, οι «αντιεξουσιαστές» του νησιού (φοιτητές από άλλα μέρη της Ελλάδος, στην συντριπτική τους πλειοψηφία…), που εμφανίζονται ως «κόσμος του αγώνα» (!!!), προτίμησαν να πίνουν καφέ στις καφετέριες, παρά να κάνουν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Έστω και για τα μάτια του κόσμου.
Ωστόσο, αυτό που δεν έπραξαν εναντίον όλων αυτών των ντόπιων και ξένων εξουσιαστών, το κάνουν το ερχόμενο Σαββάτο, που θα επισκεφθεί την Λέσβο ο συναγωνιστής βουλευτής Γιάννης Λαγός!
«Αντιεξουσιαστές» ή μήπως όργανα των πιο σκληρών εξουσιαστών της Ελλάδας και του πλανήτη; Δηλαδή, παρακρατικοί του κερατά;
(ΥΓ): «… Επίσης, ο Τσίπρας δε μας ενοχλεί όταν επισκέπτεται το νησί, σύντροφοι; Μόνο ο Λαγός μας ενοχλεί επειδή χαιρετάει ναζιστικά; Μήπως τον Τσίπρα δεν τον αγγίζουμε γιατί θα χάσουμε πελατεία παρατρεχάμενων γελωτοποιών από τα πολιτικά μας μαγαζάκια; Μήπως, εν τέλει, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας σύντροφοι;». Σχόλιο στο indymedia κάποιου προφανώς πραγματικού αντιεξουσιαστή, που τους πήρε χαμπάρι!


ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου