OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία στελεχών Χρυσής Αυγής σε Ρουφ και Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή Αυγή

Περιοδεία στελεχών Χρυσής Αυγής σε Ρουφ και Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή ΑυγήΠέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015 - 12:28

Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε σήμερα το Ρουφ και τον Βοτανικό που πλήττονται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων, στην περιοχή των οποίων η ανθελληνική κυβέρνηση εγκατέστησε παράνομο καταυλισμό λαθρομεταναστών και χτίζει ισλαμικό τέμενος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε: "Στην περιοχή του Βοτανικού στήθηκε παράνομος καταυλισμός λαθρομεταναστών και ετοιμάζονται να φτιάξουν ισλαμικό τέμενος για τζιχαντιστές με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα παριστάνουν τους πατριώτες για να κλέψουν την ψήφο του ελληνικού λαού.


Η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη που αντιστέκεται σε αυτόν τον ανθελληνικό σχεδιασμό, γι΄ αυτό και μας αποκλείουν από τα στημένα ντιμπέητ. Στις εκλογές όμως ο ελληνικός λαός θα αποκλείσει όλα τα ανθελληνικά κόμματα του Μνημονίου". 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-stelechwn-chrushs-aughs-se-rouf-kai-botaniko-binteo#ixzz3kfNK8Eqq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου