OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

SOS:Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...

ΒΟΗΘΕΙΑ-ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ- ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ 4000 ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

LESVOS

Πάει το ελληνικό νησάκι μας. Το καταντήσανε αρένα και πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα το λιμάνι της Μυτιλήνης στη Λέσβο με δεκάδες λαθερομετανάστες να συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το λιμεναρχείο της πόλης! Η κατάσταση στη Λέσβο φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά λαθρομετανάστες.
Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο.
Οι μετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.
Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς από χτυπήματα στο κεφάλι ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα.
Τα γεγονότα φαίνεται να έρχονται μια μέρα μετά το τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών που έφτασε στο νησί όταν 100 φουσκωτές βάρκες που μετέφεραν 4.000 “πρόσφυγες” τους οποίους κανείς δεν σταμάτησε στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

2 σχόλια:

  1. Επαναλαμβάνω ενα σχόλιο ερώτημά μου προς την ΧΑ Λέσβου απο τις 22 Αυγούστου.
    Θα μπορέσει να μου απαντήσει κανείς τώρα?


    Στο χάηδεμα των αυτιών του κόσμου βλέπω οτι και εσείς δεν πάτε τελικά πίσω.
    Απλά ας μου πεί κάποιος απο εσάς χωρίς πολλά λόγια το πως θα μπορέσει να απελάσει η ΧΑ: τους λαθρομετανάστες

    Μιλάμε για λαθρομετανάστες που δεν εχουν επάνω τους ουτε ενα ταξειδιωτικό εγγραφο που να; δείχνει ποίοι ειναι αυτοί και ποιά η εθνικότητά τους.

    Και το κυριότερο για λαθρομετανάστες προελεύσεως π.χ Αφργανιστάν, η αλλων χωρών που το όνομά τους λήγει σε //..σταν, που δεν εχουν αυτές οι χώρες ουδεμία διπλωματική εκπροσώπηση στην Ελλάδα για ταυτοποίηση.
    Αφήνω και τις πάμπολες χώρες και της Αφρικής που και εδω δεν εχουν καμμιά δπλωματική εκπροσώπηση για να τους ταυτοποιήσει.
    Πως θα μπορέσουν άραγε να ταξιδέψουν ολοι αυτοί? Ποιά αεροπορική η ναυτιλιακή εταιρεία θα τους αναλάβει χωρίς να έχουν επίσημα χαρτιά ?
    Που απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά ακόμα και η επιβίβαση σε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς σε διεθνείς γραμμές, πόσο το να ταξιδέψει έτσι κάποιος.

    Απλά ερωτήματα , απλές και ξεκάθαρες απαντήσεις περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς επειδή απαγορεύεται να ταξιδέψουν με οποιαδήποτε εταιρεία, με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο όπως λες θα απελαθούν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται σε
    -- Ισραήλ
    -- Η.Π.Α.
    -- Μεγάλη Βρετανία
    -- Σαουδική Αραβία
    -- Αυστραλία
    -- Ουγγαρία

    Και εκεί τις ίδιες κουτοπονηριές προβάλουν οι λαθροεισβολείς και χειροτερέυουν ακόμα περισσότερο έτσι την θέση τους.
    Στην Ουγγαρία τρώνε 3 χρόνια φυλακή μόνο-και-μόνο επειδή είναι λαθρομετανάστες χωρίς χαρτιά.
    Στην Αγγλία το ίδιο, υπάρχει φυλάκιση ακόμα και αν τολμήσουν να δουλέψουν οπουδήποτε σαν λαθρομετανάστες.
    Στο Ισραήλ τους μαντρώνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου είναι στη μέση της ερήμου κάτω από φριχτές συνθήκες και φυσικά μετά τους απελαύουν-φεύγουν τρέχοντας μόνοι τους έξω από το Ισραήλ.
    Στην Αυστραλία τους μεταφέρουν με ειδικά πλοιάρια-κάψουλες στις χώρες με τις οποίες συνορεύει στο βορρά της η Αυστραλία ή τους αφήνουν σε ξερονήσια της Αυστραλίας και έπειτα απέλαση.
    Η Σαουδική Αραβία χώρα ούτε 30εκατομμυρίων είχε το 2013 κοντά 9εκατομμύρια αλλοδαπούς και δεν έχει σταματήσει να τους διώχνει μέχρι σήμερα με όλους τους τρόπους.

    Οι τρόποι που μπορούμε να τους στείλουμε πίσω στις πατρίδες τους και τις οικογένειες τους είναι αμέτρητοι, πολλοί απλοί και έχουν εφαρμοστεί/εφαρμόζονται από τις χώρες που είπα αλλά και πολλές περισσότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή