OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δραματικές εξελίξεις: Εισβολή λαθρομεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω - Τραυματισμοί αστυνομικών! ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή Αυγή

Δραματικές εξελίξεις: Εισβολή λαθρομεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω - Τραυματισμοί αστυνομικών! ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή ΑυγήΤρίτη, 11 Αυγούστου 2015 - 14:26Δραματικές εξελίξεις: Εισβολή λαθρομεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω - Τραυματισμοί αστυνομικών! ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάσταση στην Κω έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πριν λίγη ώρα ορδές λαθρομεταναστών εισέβαλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω και τραυμάτισαν αστυνομικούς, που μετά την δίωξη του συναδέλφου τους φοβούνται ακόμα και να αμυνθούν όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Το ξεφτιλισμένο "κράτος" των συριζαίων έχει βυθίσει στο χάος ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και οι Έλληνες πολίτες ζουν πλέον υπό ένα καθεστώς άμεσης κατοχής και τρομοκρατίας.
Με μία απεγνωσμένη έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα, ο Δήμαρχος Κω προσπαθεί να διασώσει ό,τι ε΄χει απομείνει όρθιο στο νησί του: Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες, η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη. Προειδοποιώ ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι υπαρκτός.
Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της: -Να μετακινηθούν άμεσα, με δρομολόγηση πλοίου αλλά και με τη συνδρομή ακόμα και του Πολεμικού Ναυτικού, οι 7.000 παράνομοι μετανάστες από την Κω. -Να έρθουν άμεσα στην Κω , ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επεισόδια αλλά και ακραίες καταστάσεις. -Να τελειώσει ο μύθος με τη διαδικασία ταυτοποίησης.
Στην Κω με 7.000 παράνομους μετανάστες και 600-800 να φτάνουν καθημερινά, δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση. Ας το πάρουν απόφαση επιτέλους. -Να υπάρξει φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, πόσους παράνομους μετανάστες μπορεί να αντέξει η Κως; Πόσους μπορεί να αντέξει η Ελλάδα; Ο Δήμος Κω έκανε μια προσπάθεια , προσπαθώντας να μεταφέρει στο γήπεδο τη δομή ταυτοποίησης. Προσπάθησε να υποκαταστήσει το Κράτος που είναι απών από την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αποδείχθηκε όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο. Ο κ.Πρωθυπουργός, οφείλει να δώσει λύση εντός της ημέρας.


Μήπως και ο Δήμαρχος Κω είναι ρατσιστής; μήπως είναι και αυτός Χρυσαυγίτης; Φυσικά καμία αντίδραση δεν υπήρξε από το γελοίο ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρωθυπουργό στην δραματική έκκληση από την Κω.
 
Ο dear Alexis αυτή την στιγμή κάνει... επικύψεις στην τρόικα και αδυνατεί να ασχοληθεί με τα τραγικά προβλήματα του ελληνικού λαού.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dramatikes-ejelijeis-eisbolh-lathrometanastwn-sto-astunomiko-tmhma-ths-kw-t#ixzz3iVswNKJs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου