OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

24 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ

15/07/2015

astynomia-exarxeia-620x330
Μπορεί όλοι να έχουν αφοσιωθεί στο νέο αριστερό Μνημόνιο, αλλά υπάρχουν κι άλλες ειδήσεις…
Έτσι, 24 (!) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή με θέμα «απρόκλητη επίθεση σε διαδηλωτές και άσκηση βίας από ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ την Παρασκευή 3/7». Πάρτε μια γεύση:
«Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας (βλ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, φύλλο της 06.07.2015 άρθρο των Μάνου Τσαλδάρη, Δημήτρη Αγγελίδη με τίτλο Καταγγελία για επίθεση αστυνομικών σε διαδηλωτές του «όχι» και ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας Η Αυγή ανάρτηση της 07.07.2015 και ώρα 11:41 με τίτλο Διενέργεια έρευνας τη βάναυση σύλληψη νεαρού διαδηλωτή), την Παρασκευή 3 Ιουλίου έλαβε χώρα απρόκλητη, παράνομη και βίαιη επίθεση αστυνομικών των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ σε διαδηλωτές που κατευθύνονταν σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. Το συμβάν έχει καταγραφεί και σε ερασιτεχνικό ψηφιακό βίντεο που αναπαράχθηκε σε αρκετές ενημερωτικές ιστοσελίδες και στο οποίο φαίνεται τόσο η προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών της ομάδας ΔΕΛΤΑ που έκαναν υπερβολική χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων απέναντι σε μια εντελώς ειρηνική συνάθροιση πολιτών, όσο και η εξαιρετικά βίαιη σύλληψη ενός διαδηλωτή από τους αστυνομικούς».

Ποιους υπερασπίζονται οι 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Δείτε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα της Παρασκευής 3/7, σε φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσο ενημέρωσης, που διαμαρτυρόταν γιατί οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» πιέζουν την κυβέρνηση δημιουργώντας επεισόδια:
«Επιθέσεις αναρχικών κατά αστυνομικών και… ΣΥΡΙΖΑ
Πίεση στην κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιχειρούν να ασκήσουν ομάδες αναρχικών – αντιεξουσιαστών, που σχεδόν καθημερινά προκαλούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας… Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να προκαλέσουν επεισόδια και στη συγκέντρωση υποστηρικτών του ΟΧΙ στο Σύνταγμα, την Παρασκευή. Μάλιστα, συνελήφθη 36χρονος, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε επίθεση εναντίον διμοιρίας της ΥΑΤ κοντά στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ ο συλληφθείς ανήκε σε ομάδα 300 αναρχικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία με δίκυκλα στο κέντρο της Αθήνας. Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην πλατεία Μοναστηρακίου (τραυματίζοντας δύο αστυφύλακες) και σε διμοιρία της ΥΑΤ, στη συμβολή των οδών Οθωνος και Φιλελλήνων».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου