OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Άσ' τον τρελό στη τρέλα του... Σαμαράς: Θα επανέλθω όπως ο Σαρκοζί! | Χρυσή Αυγή

Άσ’ τον τρελό στη τρέλα του... Σαμαράς: Θα επανέλθω όπως ο Σαρκοζί!
Σε νέο ρεσιτάλ ραγιαδισμού προέβη ο πρόεδρος της εγκληματικής συμμορίας της Συγγρού, Α. Σαμαράς, αυτή τη φορά ενώπιων των νέων βουλευτών της ΝΔ.
Μετά από 2,5 έτη στην υπηρεσία των διεθνών τοκογλύφων και των «εταίρων» της Ε.Ε., με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες για τη πλειοψηφία των Ελλήνων, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάστηκε ενώπιον των νεοεκλεγέντων βουλευτών του κόμματός του αμετανόητος για τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.Υπεραμύνθηκε βεβαίως των πολιτικών του επιλογών, ταύτιση με το κλεφτοΠΑΣΟΚ και εφαρμογή με υπέρμετρο ζήλο των εντολών του Βερολίνου και της Τρόικα, επιχειρώντας προφανώς να εισάγει τους νέους της κοινοβουλευτικής του ομάδας στη φιλοσοφία της υποτέλειας στους ξένους, την ουσιαστική δηλαδή ιδεολογία της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς.




Τυφλωμένος όμως από μίσος έναντι του Ελληνικού Λαού και γαντζωμένος στη προεδρική θέση, προέβη με αλαζονική έπαρση σε μια παράσταση προς τους βουλευτές, η οποία συμπυκνώνεται στην λυσσαλέα απόπειρα να αποδείξει στον εαυτό του πως δικαιώνεται!
Αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει αλλαγή του πολιτικού κλίματος, πέρασε στην ουσία του πολιτικού του ρόλου ως προέδρου της ΝΔ: «οι Ευρωπαίοι εταίροι δε θα επιτρέψουν να γίνει μπάχαλο στην Ελλάδα και για την Ευρώπη η ΝΔ είναι ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής»!
Αφενός λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς εμμένοντας με θρησκευτική προσήλωση στις πρότερες εθνοκτόνες πρακτικές του, θεωρεί τους εταίρους ως τον μοναδικό ρυθμιστή της πολιτικής ζωής της χώρας και αφετέρου ομολογεί πως η πλέον δουλοπρεπής κομματική συμμορία στην Ελλάδα είναι η ψοφοδεξιά ΝΔ. Το βαθμό της ψυχωτικής του στάσης αποδεικνύει περίτρανα η φράση που ξεστόμισε με υπερβάλλουσα αυταρέσκεια «και ο Σαρκοζί έκανε come back»!
Συμπερασματικά, διόλου δεν ενδιαφέρουν τον Ελληνικό Λαό τα εσωκομματικά μιας παράταξης που κατέστρεψε την Ελλάδα σε απόλυτη σύμπλευση με το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Εκείνο όμως το οποίο οφείλουν οι Έλληνες να λάβουν σοβαρά υπόψη τους είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο συνέβαλε τα μέγιστα στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του Λαού μας αλλά έχει στοιχηματίσει με τον εαυτό του πως μπορεί να το πράξει ξανά!



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/as-ton-trelo-sth-trela-tou.-samaras-tha-gurisw-opws-o-sarkozi#ixzz3W8fQxTHR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου