OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Χρυσή Αυγή | Μια απάντηση στους σαμαροφύλακες του χιλιάρικου

Χρυσή Αυγή | Μια απάντηση στους σαμαροφύλακες του χιλιάρικου

ME TON ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ....Η ΚΟΛΑΣΗ...Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 - 17:35
Μια απάντηση στους σαμαροφύλακες του χιλιάρικου
Το σύνδρομο της απελπισίας είναι τόσο έντονα χαραγμένο στο επιτελείο της ΝΔ, ώστε τους οδηγεί σε «αναλύσεις» της πολιτικής επικαιρότητας οι οποίες έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με την πραγματικότητα. Είδαμε, λοιπόν, στον γνωστό ιστότοπο που στηρίζει Σαμαρά ένα κείμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μετά τον Σαμαρά το χάος». Η επιχειρηματολογία του συγκεκριμένου κειμένου βασίζεται στην πεποίθηση του συντάκτη ότι «χρειάζονται στιβαρές κυβερνήσεις που θα πάρουν την πατρίδα στην πλάτη τους».
Ταυτόχρονα, επιτίθεται πλαγίως στον Ψυχάρη για τα όσα έγραφε στο «Βήμα» υπέρ του «μεγάλου συνασπισμού», γιατί προφανώς μια τέτοια προοπτική θα έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την απόσυρση του Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ και επομένως την οριστική πολιτική του συνταξιοδότηση. Επαναφέρει και πάλι στο προσκήνιο την γνωστή κινδυνολογία, υπενθυμίζοντας μια σειρά θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και τρομάξει ο κόσμος. Όμως, εδώ που έφτασε η Χώρα, εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά, δεν υπάρχει κάτι από το οποίο μπορεί να τρομάξει περισσότερο ο κόσμος.
Ο Σαμαράς, μαζί με «τον εταίρο πλήρους ευθύνης» Βενιζέλο, φρόντισαν να τρομάξουν με τις ενέργειές τους στο μέγιστο βαθμό τον Ελληνικό Λαό έτσι ώστε αυτός να θεωρεί ότι δεν μπορεί να επέλθει τίποτα το χειρότερο. Η κυβέρνηση Σαμαρά συνέτριψε κάθε έννοια Εθνικής Κυριαρχίας, εκμηδένισε οποιαδήποτε είδους Κοινωνική κατάκτηση, εξουθένωσε τα νοικοκυριά, επιχειρεί δήμευση της ακίνητης περιουσίας με έμμεσο τρόπο (ΕΝΦΙΑ), συρρίκνωσε δραματικά μισθούς και συντάξεις, γιγάντωσε την ανεργία, αύξησε τον αριθμό των αυτοκτονιών.
Είναι, επομένως, προκλητικό να «αγωνιά» ο σαμαρικός συντάκτης για τις πιθανές επιπτώσεις της Χώρας από το ενδεχόμενο διακυβέρνησης της από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο πολύ όμως ενοχλείται από το γεγονός ότι οι εντολείς του Σαμαρά δείχνουν να τα βρίσκουν με τον Τσίπρα, προετοιμάζοντάς τον για τον επόμενο εντολοδόχο πρωθυπουργό. Έτσι, λοιπόν, ο Σαμαράς τους είναι πλέον αχρείαστος. Έκανε όλο αυτό το διάστημα τις εξυπηρετήσεις των διεθνών τοκογλύφων, για τις οποίες άλλωστε ήταν και προορισμένος και τώρα θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Επειδή, όμως, ο τίτλος «Μετά τον Σαμαρά το χάος» του… σαμαροφύλακα συντάκτη είναι απαράδεκτος και προκλητικός, η πραγματική τιτλοδοσία που θα μπορούσε να δοθεί στα έργα και τις ημέρες του εγωπαθή και μνησίκακου αυτού πολιτικάντη θα ήταν «ο Σαμαράς έφερε το χάος».
Γιώργος Μάστορας
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-apanthsh-stous-samarofulakes-tou-chiliarikou#ixzz3HfjnSDuQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου